Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht furnlab.nl

Eetkamerstoel City Plus

De eetkamerstoel City Plus is een luxere versie van de normale City. De ruime armleuningen geven in dit geval een extra comfortabel gevoel. De stoelpoten zijn gemaakt van gepoedercoated metaal. Dit uniek FurnLAB design blijft zijn speelse uitstraling behouden en is verkrijgbaar in de kleuren Grijs en Rood. Kleur: Rood en grijs.Totale hoogte van de stoel: 80 cmZithoogte: 45 cmZitbreedte: 45 cmHoogte tot aan de armleuning: 64 cm Breedte van de stoel inclusief armleuningen: 53,5 cmBreedte rugleuning: 46 cmDiepte van de stoel: 54 cmMateriaal: Stof en gepoedercoated metaal

Specificaties

MATERIAAL

Zitvlak Stof
Rugleuning Stof
Onderstel Metaal

AFMETINGEN

Breedte zitvlak 46 cm
Diepte van het zitvlak 43 cm
Totale breedte 60 cm
Totale hoogte 84 cm
Hoogte zitvlak 48 cm
Hoogte rugleuning 40 cm
Hoogte armleuning 22 cm
Diameter poten 1,5 cm
Afstand tussen achterste poten 45 cm
Afstand tussen voorste poten 45 cm

KENMERKEN

Hoogte verstelbaar Nee
360° draaien Nee
Geschikt voor buitenshuis Nee
Armleuning Ja
Bescherming voor de vloeren Ja
Verwijderbaar kussen Nee

Details

De eetkamerstoel City Plus is een comfortabele en mooie toevoeging aan uw interieur! De City Plus is bekleed met een wollen stof en heeft een metalen onderstel, niet alleen prettig voor het oog maar zit ook nog eens erg lekker. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, donker blauw, zwart en grijs.

Meer lezen over
'Eetkamerstoel City Plus'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.