Maatwerk design meubels

Garderobekast, buffetkast en TV meubel speciaal ontworpen door Blokvorm Architectuur

Deze ‘serie’ maatwerk meubels zijn in opdracht van de klant ontworpen door Blokvorm Architectuur®.

Garderobekast

De garderobekast zorgt voor een mooie opgeruimde hal. De kast is onderverdeeld in verschillende ruimtes voor ondermeer jassen, sjaals, handschoenen, schoenen en ander klein huisraad. Om de kast een elegant uiterlijk mee te geven, is er een nis verwerkt in het ontwerp. De nis is met eikenfineer bekleed. De onderliggende lades zijn in een aardse teint gespoten. Dit contrasteert mooi met het overige wit. In de nis kan heel mooi een kunstwerk of bloemen worden geplaatst, die prachtig wordt aangelicht door de geïntegreerde verlichting. Allemaal elementen om chique uitstraling te realiseren.

Buffetkast

De buffetkast is voorzien van de benodigde kastruimte en lades. Binnenin is ruimte gereserveerd voor een printer en een gedeelte waar alle apparatuur kan worden opgeruimd en opgeladen. Ook in dit ontwerp is een nis met verlichting verwerkt om sfeer te creëren en de kast een speels effect te geven.

TV kast

De TV kast is een bijzonder maatwerk meubel. Deze is op een prachtige wijze rondom een muur vormgegeven. De kast is voorzien van diverse planken en lades waardoor een multifunctioneel meubelstuk ontstaat. De TV is subtiel in de kast weggewerkt door middel van een TV lift.

De buffetkast en het TV maatwerk meubel hebben dezelfde materiaalkeuze en kleurencombinatie met een herkenbaar lijnenspel, waardoor een mooie eenheid wordt gecreëerd.

Bent u op zoek naar een meubel maar heeft u de juiste nog niet gevonden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.