Welk kantoormeubilair kun je opnieuw bekleden?

Stoffeerderij VDH heeft veel ervaring in het opnieuw bekleden van kantoormeubilair. Zowel design kantoormeubilair als tweedehands kantoor meubilair.

Welk meubilair kunnen wij opnieuw bekleden?

Om u een indruk te geven welk meubilair wij een tweede (of derde) leven kunnen geven door deze opnieuw te bekleden, hebben wij een korte opsomming gemaakt. Hierbij aangetekend dat deze niet volledig is, maar slechts bedoeld is om u een indruk te geven:

- Banken
- Stoelen
- Fauteuils
- Wandpanelen (ook akoestisch)
- Scheidingswanden
- Bureaus
- Maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld m.b.t. plaatsen van laptops en andere voorzieningen.

Herstofferen kantoormeubilair: een duurzame keuze

U heeft verschillende redenen om te kiezen voor het opnieuw laten bekleden van uw design kantoormeubilair en tweedehands kantoormeubilair. Eén van deze redenen is van financiële aard. Zeker wanneer u design kantoormeubilair heeft dat aan vervanging toe is, is herstofferen hiervan tot wel 30% voordeliger dan aanschaffen van nieuw design kantoormeubilair.

Voor tweedehands kantoormeubilair ligt dit percentage iets lager, maar ook voor dit meubilair geldt dat herstofferen vaak voordeliger is dan vervangen en voordeliger is dan u denkt.

Een andere reden om te kiezen voor herstofferen van uw kantoormeubilair heeft alles te maken met mens, milieu en klimaat. Kiezen voor herstofferen is namelijk een duurzame oplossing. U laat hiermee als kantoor, bedrijf of organisatie zien dat u aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet (MVO). Dit wordt niet alleen gewaardeerd door uw klanten of uw bezoekers, maar zeker ook door uw medewerkers. Stoffeerderij VDH heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo werken wij met duurzame materialen en hergebruiken wij materialen wanneer dit mogelijk is. Onze ambities reiken echter verder dan dit. Zo streven we ernaar om in 2030 volledig circulair te ondernemen.

Meer informatie? Kijk op de site.