Foto: /277445.jpeg

Vico fauteuil en poef, ontwerp Gijs Papavoine

Vico fauteuil en poef, ontwerp Gijs Papavoine: om makkelijk bij te schuiven.

Vico fauteuil en poef, ontwerp Gijs Papavoine: om makkelijk bij te schuiven.

Als er één fauteuil is die je meteen omarmt als je erin gaat zitten en die ondanks haar duidelijke vormgeving toch werkelijk in elk interieur past, is het wel model Vico van Gijs Papavoine voor Designonstock.com. Vico combineert een ranke belijning met opvallend zitcomfort. Bij het ontwerp van de poef heeft Gijs Papavoine de detaillering perfect door laten lopen. Het resultaat is een luchtige zitcombinatie die zijn plaats in de woonkamer verdient door haar subtiele uiterlijk. Mooi in stof én in leer.

 

Zowel de Vico fauteuil als de poef zijn verkrijgbaar in 100 uitvoeringen in stof en 43 uitvoeringen in leer. De fauteuil is verkrijgbaar vanaf € 775,-, de poef vanaf € 389,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Vico een paar weken. Ook op deze modellen biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. Fauteuil en poef Vico zijn vanaf januari verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.

Over Gijs Papavoine
Gijs Papavoine is een gevestigde naam in de designwereld. Zijn ontwerpen zijn een weerkaatsing van prikkels, impressies en conclusies. 'De tijd waarin we leven, zit vol gedrevenheid. Men wil zich onderscheiden. Meer ambachtelijkheid, individualiteit en stijl. Met nieuwe openingen naar de denkwijze van morgen. Een goed ontwerp heeft karakter.' Als ontwerper heeft hij de mensen om hem heen voor ogen. Zijn ontwerpen richten zich tot individuen en hebben een bepaalde verfijning. Het zijn objecten die comfort uitstralen en toch stevig in de ruimte staan. Een spel tussen curve en lijn, helderheid en ingetogenheid. In 1999 en 2011 heeft Gijs Papavoine een reddot design award ontvangen.

Publicatiedatum: 2 januari 2012

Meer informatie: www.designonstock.com

Reacties