Foto: Baan-meubelen-winter-luxury-event

11 en 12 Oktober: BAAN Winter Luxury event

BAAN is dit jaar al 80 jaar een begrip op het gebied van zitmeubelen. Zij nodigen u daarom graag uit voor het Baan Winter Luxury event.

BAAN meubelen opent voor u de deuren van haar Showroom in Waddinxveen. Op 11 en 12 oktober vind het Winter Luxury Event plaats. Laat u verassen door de prachtige nieuwe collectie van BAAN, laat u adviseren door onze woonexperts en zie hoe wij de meubelen geheel op maat maken. Allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Samen met de exclusieve ontwerpen van Jeroen Bos Design en Stout verlichting wordt het een uniek event, waarbij u inspiratie kan opdoen en uw woondromen uit komen. Gedurende het hele weekend zijn onze woonexperts aanwezig (Plus Light & Living en De Lange & Reek woninginrichters) om u te voorzien van interieuradvies.

Alle gasten die het Winter Luxury event bezoeken krijgen een persoonlijk lot waarmee zij prachtige prijzen kunnen winnen, zoals sierkussens en een gratis interieur- en lichtplan. Daarnaast krijgt u alleen tijdens het Event 8% korting op de zitmeubelen en verlichting en 5% korting op de meubelen die door Jeroen Bos, naar aanleiding van deze inspirerende dag, door hem voor u worden ontworpen.

Waar?

Showroom BAAN interior Brands, Zuidkade 110, Waddinxveen.

Wanneer?

Zaterdag 11 en zondag 12 oktober, van 11:00 tot 17:00

Mede mogelijk gemaakt door:
Stout verlichting, Jeroen Bos Design, Plus Light&Living en De Lange & Reek Woninginrichters.

Meer informatie:
www.baanmeubelen.nl
www.jeroenbosdesign.nl
www.stoutverlichting.nl

Publicatiedatum: 8 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties