Partner

fabriekmeubels.nl

Fabriekmeubels.nl is een online woonwinkel waarbij je via de unieke configurator zelf je eigen meubel kunt samenstellen. Of het gaat om een bank, fauteuil, eetstoel, kast eettafel, je ziet direct het eindresultaat in beeld. Wil je bv de buitenzijde van jouw keuze kast leikleur en de binnenzijde ral 9010, en wellicht rvsgrepen dan zie je dit ook via een simpele klik met jouw muis. En wanneer je toch nog mocht twijfelen over je keuze dan kun je zeven dagen per week gebruikmaken van de showroom in Alkmaar. Deze is open van 9.00-22.00, echter alleen op afspraak! Tevens is de site transparant en helemaal van deze nieuwe tijd, wij houden alle kosten laag en zitten dan ook niet op een A-lokatie maar op een industrieterrein.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fabriekmeubels.nl

Klassieker Louvre fauteuil.

Fabriekmeubels.nl heeft al geruime tijd de Lodewijck fauteuil Louvre in zijn collectie. Dit tijdloze klassiekertje verkoopt nog steed elke week. Er is een keuze uit vijf leuke katoen stofjes zwart, carcoal, zand, brown en een visgraad. Het massief eiken frame maakt hem kwalitatief onovertroffen. De combinatie met een leuke landelijke bank en twee van deze louvre stoeltjes in dezelfde stof is echt oogverblindend mooi en tijdloos. 

U kunt deze tendy Lodewijck stoel Louvre ook bezichtigen en proef zitten in onze mooie showroom op het industrieterrein "Beverkoog" te Alkmaar. Daar tonen wij dan ook de vijf trendy stofjes waarin deze fauteuil gestoffeerd kan worden. Levering is geheel gratis bahalve op de waddeneilanden. Daar dient de overtocht betaald te worden.

Kijk op onze site en klik op deze fauteuil om hem te zien in alle stofjes.

Showroom

Showroom;

7 dagen per week open van 9.00-22.00 op afspraak.

Berenkoog 14

1822 BJ Alkmaar

072-5616126

info@fabriekmeubels.nl

Meer lezen over
'Louvre'?

meer van deze professional

De-interieurspecialist

De-interieurspecialist.nl is een nieuwe site waar u vri...

Loveseat

De-bankenfabriek.nl komt met de hoes lovesea...

bijzondere lampen

Fabriekverlichting.nl komt met wel heel bijzondere la...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.