array(1) { ["path"]=> string(48) "www.fabriekmeubels.nl/producten/tuinmeubels.html" }
Partner

fabriekmeubels.nl

Fabriekmeubels.nl is een online woonwinkel waarbij je via de unieke configurator zelf je eigen meubel kunt samenstellen. Of het gaat om een bank, fauteuil, eetstoel, kast eettafel, je ziet direct het eindresultaat in beeld. Wil je bv de buitenzijde van jouw keuze kast leikleur en de binnenzijde ral 9010, en wellicht rvsgrepen dan zie je dit ook via een simpele klik met jouw muis. En wanneer je toch nog mocht twijfelen over je keuze dan kun je zeven dagen per week gebruikmaken van de showroom in Alkmaar. Deze is open van 9.00-22.00, echter alleen op afspraak! Tevens is de site transparant en helemaal van deze nieuwe tijd, wij houden alle kosten laag en zitten dan ook niet op een A-lokatie maar op een industrieterrein.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fabriekmeubels.nl

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen op maat bij Fabriekmeubels.nl De stiegerhouten meubelen bij fabriekmeubels.nl zijn uniek tegenover de concurrentie omdat wij alle planken vooraf schaven en vrij maken van splinters. Hierdoor kan zelfs een dame in het voorjaar en najaar met een panty aan genieten van onze mooie meubelen. Tevens kunnen de steigerhouten meubelen in alle RAL kleuren worden gebeitst. Ook uniek is dat wij werken van binnenuit waardoor er geen schroef zichtbaar is en het gehele meubel dus blind aan elkaar gekoppeld lijkt te zijn. Of je nu een eettafel met stoelen en bank wilt of een grote hoekbank met waterafstotende kussens, alles kan gemaakt worden. Samen met onze interieur specialist, die ook gespecialiseerd is in tuinen, kunt u met hem het ultieme tuinmeubel ontwerpen. De levertijden bedragen rond de 2 tot 4 weken, naar gelang het ontwerp. Ook bieden wij een grote keuze aan in waterafstotende stoffen waardoor zelfs in een rgenbui de kussens kunnen blijven liggen. Kussens worden ook op maat gemaakt in elke breedte, lengte en dikte. Ga naar de site voor meer informatie.

Showroom

Zoals je al kon lezen kan onze interieur specialist langkomen om samen met u tot het ultieme meubel te komen. ook kunt u gebruik maken van onze showroom om het materiaal te bekijken en samen met hem het een en ander te bespreken. Wij zijn 7 dagen in de week open, op afpraak, van 9.00-22.00.

SHOWROOM:

Berenkoog 14

1822 BJ  Alkmaar

Tel. 072-5616126

info@fabriekmeubels.nl

Meer lezen over
'Steigerhouten meubelen'?

meer van deze professional

Loveseat

De-bankenfabriek.nl komt met de hoes lovesea...

Interieur Specialist

Interieur specialist Hans Gonggrijp is reeds 32 jaar ac...

Topkwaliteit banken

De-bankenfabriek.nl is een nieuwe website di...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.