Partner

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Esthetische meubels voor verrassende prijzen

Kwaliteit, comfort en een aantrekkelijk prijskaartje. Topkwaliteit stoelen, fauteuils of wat leuke bijzettafels, voor elk wat wils. En dat zonder hoge prijzen te vragen voor het etiket 'design'. De prijzen van Design Stoelen en Fauteuils zijn puur gebaseerd op de kwaliteit en niet op 'naam' of 'merk'. Zo vindt u in haar collectie dan ook hoogwaardige esthetische meubels voor verrassend lage prijzen.

Klasse designs in de stijl van Mies van der Rohe en de Duitse klasse Bauhaus en Knoll, maar ook stoelen van Deense origine behoren tot het assortiment. Deze degelijke en stijlvolle meubels worden bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder de dikste kwaliteit runderleer. Voor de eetkamerstoelen zijn diverse andere stevige kwaliteitsmaterialen toegepast die weer voordelen hebben in het onderhoud en het gebruik. Het bedrijf benut de moderne technologie optimaal. Eenmaal besteld via de webshop wordt snel de koppeling gelegd met de transporteur, waarvan u een mail ontvangt om uw bestelling te volgen. De levertijd is bij veel producten één of enkele dagen, terwijl producten die van buitenlandse origine zijn wel eens een langere weg afleggen (bijvoorbeeld meerdere weken) alvorens het bij de klant geleverd wordt. Hiervan wordt de klant goed op de hoogte gehouden.

Meer info: www.designstoelenenfauteuils.nl

 

MEER TONEN

2 versies: stoel en bank

De Benelux Expo stoelen worden gratis verzonden binnen de Benelux er staat 3 jaar garantie op. PRIJS: 399 EURO HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN Deze met onze streek geassocieerde stoel, de Benelux Expo, biedt hoogwaardige kwaliteit en comfort, voor wie in een luxe design fauteuil wilt zitten. Hij is bekleed met hoogwaardig runderleder, de dikste kwaliteit. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen - iets dat de klanten van dit bedrijf (Design Stoelen en Fauteuils) van haar stoel waarderen boven dat van andere winkels. Het frame is verchroomd tot spiegelkwaliteit. < Bekijk de hele fotocollectie OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 750 EURO

Hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijk prijskaartje

Velen in alle delen van de wereld gebruiken dit type stoel in entreeruimten, hotelkamers of ergens in een hoek. Veel eigenaren hebben er dan ook vele duizentjes voor neergeteld! Dit alleen voor merknaam. Design Stoelen en Fauteuils doet niet mee aan het opschroeven van prijzen voor het 'merk' of de 'naam', maar baseert haar prijzen puur op de kwaliteit. Vandaar dat dit een in verhouding spotgoedkope aanbieding is.

Alle gegevens op een rij:

  • Benelux Expo chair (meerprijs hocker 205 euro)
  • Beschikbaar in de kleuren zwart, wit, donkerbruin en cognac-bruin
  • Hoogwaardig runderleder Top Grain A, dikste kwaliteit, waaronder een natuurlijke suede-laag (binnenkant)
  • Comfortabele gecapitonneerde zit- en rugkussens
  • Leder is strak en uitstekend in model gespannen
  • Verchroomd frame is van spiegelkwaliteit
  • Frame is uit één gaaf stuk staal gegoten
  • Afmeting stoel (cm.): 76 (b), 76 (d), 80 (h)
  • Afmeting hocker/Ottoman (cm.): 56 (b), 61 (d), 41 (h)
  • OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 580 EURO

Meer lezen over
'2 versies: stoel en bank'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.