2 versies: stoel en bank

De Benelux Expo stoelen worden gratis verzonden binnen de Benelux er staat 3 jaar garantie op. PRIJS: 399 EURO HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN Deze met onze streek geassocieerde stoel, de Benelux Expo, biedt hoogwaardige kwaliteit en comfort, voor wie in een luxe design fauteuil wilt zitten. Hij is bekleed met hoogwaardig runderleder, de dikste kwaliteit. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen - iets dat de klanten van dit bedrijf (Design Stoelen en Fauteuils) van haar stoel waarderen boven dat van andere winkels. Het frame is verchroomd tot spiegelkwaliteit. < Bekijk de hele fotocollectie OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 750 EURO

Hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijk prijskaartje

Velen in alle delen van de wereld gebruiken dit type stoel in entreeruimten, hotelkamers of ergens in een hoek. Veel eigenaren hebben er dan ook vele duizentjes voor neergeteld! Dit alleen voor merknaam. Design Stoelen en Fauteuils doet niet mee aan het opschroeven van prijzen voor het 'merk' of de 'naam', maar baseert haar prijzen puur op de kwaliteit. Vandaar dat dit een in verhouding spotgoedkope aanbieding is.

Alle gegevens op een rij:

  • Benelux Expo chair (meerprijs hocker 205 euro)
  • Beschikbaar in de kleuren zwart, wit, donkerbruin en cognac-bruin
  • Hoogwaardig runderleder Top Grain A, dikste kwaliteit, waaronder een natuurlijke suede-laag (binnenkant)
  • Comfortabele gecapitonneerde zit- en rugkussens
  • Leder is strak en uitstekend in model gespannen
  • Verchroomd frame is van spiegelkwaliteit
  • Frame is uit één gaaf stuk staal gegoten
  • Afmeting stoel (cm.): 76 (b), 76 (d), 80 (h)
  • Afmeting hocker/Ottoman (cm.): 56 (b), 61 (d), 41 (h)
  • OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 580 EURO
Meer van Design Stoelen en Fauteuils.nl Bekijk alle

Design eetkamerstoel

Expo Swinger (links op de foto) kwaliteits- en prijsklasse 89 euroNU bij ons voor 75 euro 'Swingend' design,voor aan de eetkamertafel of als leuke keukenstoel. < Bekijk de gehele fotocollectie Deze stoel in Bauhausstijl heeft de naam ‘Swinger’. Dit omdat de stoel, hoewel stevig en stabiel, enigszins meegeeft (comfortabele swing). Het materiaal van de kussens is het sterke en strakke PU. Het onderstel is gepolijst en van hoge spiegelkwaliteit.   Over de hoofdfotoDe stoelen rechts op de eerste hoofdfoto zijn er extra bij afgebeeld voor het plaatje (de aanbieding gaat over de leverbare stoelen links op de hoofdfoto en afgebeeld op de overige foto's). We kunnen desgewenst bij de bestelkanalen ook voor deze stoelen rechts op de hoofdfoto kijken of die ook leverbaar zijn. Ons emailadres: info@designstoelenenfauteuils.nl.  

Design Stoelen en Fauteuils.nl