array(1) { ["path"]=> string(82) "www.artyx.nl/nl/collectie/dressoirs/expression/album/707/expression-400-ruby-haard" }
Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

haardmeubel expression

bio-ethanolhaard van RUBY FIRE verwerkt in tv-meubel EXPRESSION. Deze inbouwhaarde van RUBY FIRE zijn absoluut veilig en voorzien van het TUV veiligheids keurmerk. Dit super grote meubel van 400 cm breed is er ook in kleinere uitvoeringen, kijk hiervoor op www.artyx.nl daar staan honderden uploads van dit type meubel.

produktinformatie

De EXPRESSION uit de meubelmakerij van ARTYX is uit-een-stuk met de hand gemaakt dus volledig naadloos. Het verwerkte MDF kan in iedere kleur gespoten worden in zijde- en of hoogglans lak. De voorzijde kan naar voorkeur voorzien worden van zowel kleppen als laden.

Het meubel kan tevens worden voorzien van een RVS tv-draaisysteem. (een eigen produkt van ARTYX), de monteurs van artyx koppelen bij montage van de expression kast uw flatscreen aan dit tv-draaisysteem. De bekabeling kunt u door het systeem voeren. infrezen in de muur is zo niet meer nodig.

De RUBY FIRE inbouwhaard is er in diverse breedte maten.

Meer lezen over
'haardmeubel expression '?

meer van deze professional

bergkast exceptional 300

Bergmeubel EXCEPTIONAL 300 is een zwevend wandmeubel op...

Zwevend meubel

Voor designmeubilair op maat moet je bij ARTYX zijn. Gr...

tv meubel ALPHA tv-buis

tv-meubel ALPHA zwevend gemonteerd en voorzien van tv o...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.