Walter Knoll Roadshow

Ontdek de wereld van Walter Knoll in de winkels van MisterDesign tijdens de Walter Knoll Roadshow!

WALTER KNOLL ROADSHOW

Ontdek de wereld van Walter Knoll in de winkels van MisterDesign tijdens de Walter Knoll Roadshow! Ervaar de kwaliteit van Walter Knoll en kom alles te weten over het merk, het gebruik van materialen in de hoogste kwaliteit, de unieke ontwerpen en alle mogelijkheden van de Walter Knoll design meubels.

 

Walter Knoll PrimeTime

Walter Knoll, sinds 1865
Het Duitse merk Walter Knoll heeft maar liefst 150 jaar ervaring in het maken van design meubels. Kenmerkend voor de collectie is de hoge kwaliteit, het vakmanschap en ambacht waarmee de meubels tot op de dag van vandaag nog grotendeels met de hand worden gemaakt en het gebruik van de rijkste materialen. Niet gek, want de oorsprong van het merk ligt bij de Knoll Leather Shop, gespecialiseerd in lederen tassen, kleding en meubels. Toen in 1907 de zonen van Wilhelm Knoll het bedrijf overnamen legden zij zich volledig toe op het produceren van lederen design meubels.

Inmiddels heeft Walter Knoll showrooms in Londen, Parijs, Mumbai en Bejing.

Walter Knoll 369

Modern Classics
Enkele bekende ontwerpen van Walter Knoll zijn de Vostra fauteuil en de 369 fauteuil, welke beiden behoren tot de Walter Knoll Modern Classics collectie. Beiden stoelen zijn een ontwerp van het Walter Knoll team. Pas later ging het Duitse designmerk samenwerken met nationale en internationaal bekende designers. Zoals het label EOOS, bestaande uit drie Oostenrijkse designers, welke meer dan 130 design prijzen in de wacht sleepten. 

Walter Knoll design meubels

Walter Knoll Roadshow
Een deel van de winkels van MisterDesign zullen tijdens de Roadshow gewijd zijn aan de prachtige collectie van het geroemde Duitse Design merk. Tijdens de Roadshow worden nieuwe design meubels getoond, waaronder de messing Oki tafels, Joco tafels en de 369 fauteuil, in combinatie met de waanzinnige Prime Time Sofa en het Usiku vloerkleed. De moeite waard voor alle designliefhebbers en Walter Knoll fans om een bezoek te brengen.

Walter Knoll Oki

Speciale actie: Oki Bijzettafel cadeau!
Tijdens de Walter Knoll Roadshow ontvang je een Oki bijzettafel ter waarde van €475 cadeau bij aankoop van een Prime Time Sofa. Daarnaast ontvang je het 400 pagina’s dikke Walter Knoll Home Book + limited edition lederen Walter Knoll boekenlegger cadeau bij inleveren van onderstaande voucher!

Waar: MisterDesign – Hinthamerstraat 90 & 105, ’s-Hertogenbosch
Meer info: www.misterdesign.nl – hello@misterdesign.nl – 0031 (0) 73 612 6624
Wanneer: 5 juli tm 19 september 2017

Profielfoto van Misterdesign.nl
Misterdesign.nl
Hinthamerstraat 105, 5211 MH 's-Hertogenbosch