Rolf Benz LIV: inspiration has a place

LIV - Zweedse woord voor “leven”; precies waarvoor het succesvolle sofa Rolf Benz programma LIV  werd ontworpen door Italiaanse designstudio Nichetto-studio

20 Oktober 2021

Geïnspireerd op de natuur en een afgeleide van de vele groene kleuren uit trendvoorspellingen wordt LIV nu voorgesteld met de bekleding Monza van de Nederlandse stoffenleverancier de Ploeg. Deze grijsgroene tint brengt kleur in het interieur, is elegant en tijdloos maar niet opdringerig. Het geeft de ruimte een zachte, warme en uitnodigende sfeer.

De gezamenlijke passie voor ambacht heeft bij LIV geresulteerd in een zeer flexibel banksysteem dat op een goede manier geometrie en comfort combineert.

De bank rust op een frame dat is voorzien van een comfortabele vering en dit vormt de basis voor een individuele combinatie van zitkussens, rugleuningen en zijdelen. Er zijn twee zitdieptes en twee rugbreedtes beschikbaar, die in combinatie met de kast achter de bank een breed scala aan mogelijkheden bieden. Er zijn naar keuze verschillende losse, bijpassende kussens verkrijgbaar. Ook hier word je uitgenodigd om persoonlijke kleurcombinaties te maken.

Het frame en het onderstel van de bank is hier uitgevoerd in de nieuwe, subtiel glanzende Marrone metallic kleur. De afdekplaten in gepolijst natuursteensteen vormen een goede match.

LIV armchair

De royale fauteuil LIV is stoer en elegant tegelijk, deze solist is de perfecte aanvulling op de bank. Door deze te bekleden een contrasterende leer, wordt het een echte eyecatcher in de ruimte.

Made in Germany. Verkoopadviesprijs in stof vanaf € 6.951,-

Meer informatie: www.rolf-benz.nl 

Reacties