Foto: /249301.jpeg

Nieuw: Rolf Benz ONDA. Mijn vorm van vrijheid.

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt onze ‘buik’ een onbewuste, maar heel belangrijke rol.

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt onze ‘buik’ een onbewuste, maar heel belangrijke rol.

Zo wordt ook in een paar seconden bepaald of we spontaan verliefd worden op een bank. Dat gebeurt intuïtief en lang voordat de ‘rationele’, dus schijnbaar door het verstand gestuurde gedachten en overwegingen een rol gaan spelen.

 

Het nieuwe systeemprogramma Rolf Benz ONDA heeft een organische en moderne uitstraling. Met de vele keuzemogelijkheden bij het samenstellen biedt het een nieuwe vorm van vrijheid, hierdoor is het toepasbaar in ieder interieur.

Rolf Benz ONDA sluit als derde systeemprogramma van Rolf Benz aan bij de traditie van de zeer succesvolle producten Rolf Benz EGO en Rolf Benz VIDA. Veelzijdig en ongecompliceerd combineert het een praktische modulaire opbouw met een organisch afgeronde vormgeving en de individuele mogelijkheden van een klassiek systeemprogramma. Verschillende modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd, waardoor één enkele, vrije opstelling als ‘organisch’ woonlandschap in de ruimte mogelijk wordt gemaakt. De fauteuils zijn ook perfect voor kleinere ruimtes.

De twee comfortniveaus Classic en Lounge zorgen voor een individueel te kiezen zachtheid van zitting en rugleuning. De vele zachte kussens nodigen uit om plaats te nemen. Voor optimaal zitcomfort zijn er twee zithoogtes verkrijgbaar. Het moderne ovalen onderstel kan worden geleverd in de afwerkingen chroom mat, chroom glans, notenhout of eiken (in drie kleuren lak).

Design: Christian Werner.

Prijsvoorbeeld: Rolf Benz ONDA 2-delig 190 x 250 cm gestoffeerd vanaf € 4.071,-/ met lederen bekleding vanaf € 5.783,-.

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.rolf-benz.com.

Publicatiedatum: 25 oktober 2010

Reacties