Nieuw bankprogramma Rolf Benz

Met het duidelijke handschrift van de ontwerper in combinatie met de typische kenmerken van Rolf Benz, creëert men bij Rolf Benz al 50 jaar diverse leefwerelden.

Vida

(foto boven)

Veelzijdige bank met vele looks. Keuze uit 5 zitbreedten, 18 aanbouwmodellen, 7 zijdelen en 11 voetvarianten, 2 zitcomforts, 2 zitdiepten en 2 zithoogten… oneindige keuze in stof of leer.

Grata

Rolf Benz bank Grata.

Ongecompliceerde en kleurrijk bankprogramma Grata. De zachte loungebank met een nonchalante look, een subtiel gewelfde zitting en ambachtelijk, met de hand genaaide naden. Verkrijgbaar in 16 kleuren en een tweede stoffering: linnenmixweefsel in 12 kleuren, dat aan riet en duinen doet denken. Keuze uit meer dan 230 stoffen en meer dan 80 soorten leer. Ontwerp: Christian Werner.

Bacio

Rolf Benz bank Bacio.

Het bankprogramma Rolf Benz BACIO heeft drie afmetingen en royale zitdiepten. Deze karakteristieke lounge-creatie is uit te breiden met comfortabele, ambachtelijk vervaardigde rugkussens en een grote voetenbank. Ter accentuering van het frame kan gekozen worden voor een donkere hoogglans uitvoering of een uitvoering in glanzend chroom. Ontwerp: Cuno Frommherz.

Meer informatie: www.rolf-benz.com

Publicatiedatum: 1 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Hoekbank Oriental - Zwart - Leer - Stof

Tips voor het zoeken naar een bank

Guido van Loon

Hoekbank Pinoccio - Bruin

Zo vind jij de bank die bij jou past!

Guido van Loon

Meubels: banken in alle soorten en maten

Guido van Loon

Hoekbank Valentina - Cognac - Leer

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie