Moderne meubelen te Veghel online geveild bij BVA Auctions

24 September 2016

Van 24 t/m 29 september ben je bij BVA Auctions aan het juiste adres voor mooie meubels voor een buitengewoon lage prijs.


Het online veilinghuis veilt in deze periode zo goed als nieuwe meubelen, bedden en accessoires. Een uitgelezen kans om een koopje te scoren!

Deelnemen is eenvoudig. Op de website van BVA Auctions kan je je gratis registreren in een paar eenvoudige stappen. Vervolgens kan je in de veiling bieden op banken, boxsprings, kasten, fauteuils, eetkamertafels, -stoelen, vloerkleden of verlichting bieden. Dankzij de bijzonder lage startprijzen bied je mee voor een fractie van de originele winkelprijs. Als je de hoogste bieder bent, haal je het product vervolgens op in Veghel. De online veiling sluit donderdag 29 september, wees dus op tijd met bieden!

Bij BVA Auctions slaag je niet alleen voor meubels, maar ook voor talloze andere producten. Ook voor gereedschap, elektronica, merkkleding en talloze andere producten ben je bij het grootste veilinghuis van Europa aan het juiste adres.

AANBEVOLEN

Meubels: banken in alle soorten en maten

Bankstellen, fauteuils, hoekbanken of een grote po...

Opgeruimd te werk

Steeds meer mensen werken (een deel van hun werkti...

Vidato hoekbanken

Vidato maakt hoekbanken op bestelling en dus in al...

Toscane Rodez

Stijlvolle bank met heerlijk zitcomfort geschikt v...

Tips voor het zoeken naar een bank

Om het zoeken naar de perfecte bank te vereenvoudi...

Caletta Caza

De Caletta en Caza zijn al lange tijd toppers in d...
Advertentie