Foto: 2016/meubitrend-nederlandse-meubels.jpg

Meubitrend: meubelen gewoon uit Nederland

Eerlijke, ambachtelijke meubels; van hoge kwaliteit en met enorm veel mogelijkheden. En dat dit echt niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Meubitrend.

De Nederlandse winkels en huizen staan er vol mee; massaal in het goedkopere buitenland geproduceerde meubelen. Grijze hoekbanken, bruine eetstoelen en tafels van inheemse houtsoorten. Veel van hetzelfde, vaak op bedenkelijke wijze tot stond gekomen en meestal niet aan persoonlijke wensen aan te passen. Maar er zijn zeker alternatieven want ook in ons eigen land worden meubelen geproduceerd.

Meubitrend

Al bijna 40 jaar maakt Meubitrend meubelen vanuit het Brabantse Oss. In het begin gebeurde dit vanuit een oude schuur maar al snel daarna vanuit een mooie fabriek. Centraal staat bij Meubitrend dat er alleen op bestelling wordt gemaakt wat de klant wil. Hierdoor zijn kleuren, maten, afwerkingen en hiermee ook de uitstraling naar wens aan te passen. En het wordt in 4 weken gemaakt.

Zowel de soorten als de stijlen van de meubelen die door Meubitrend worden gemaakt zijn aardig divers. Zo worden er zowel zitmeubelen als tafels en kasten gemaakt. De collectie kenmerkt zich ook niet door een uitgesproken handtekening of design. Ze combineren er rustig op los en geven ook de consument aan dit te doen. Kies wat jezelf mooi vind en maak het uniek raden ze aan.

Van anoniem naar online

De meubelen die door Meubitrend zijn gemaakt hebben veelal anoniem hun weg gevonden naar de mensen thuis. Het bedrijf werkte op de achtergrond. Met de introductie van een compleet nieuwe website komt hier verandering in. Het Meubitrend oranje mag gezien worden en het verhaal en de mogelijkheden worden duidelijk verteld. Ook wordt op de website de collectie getoond.

Uniek op de website is een inspiratietool. Hiermee kan de bezoeker meubelen in een van de tientallen inspiratieomgevingen plaatsen. Hiermee wordt duidelijk dat een bepaald meubelstuk niet in een vaste sfeer geplaatst hoeft te worden. De bezoeker heeft hier keuze uit vele inspiratiesferen, zoals modern, industrieel, landelijk en romantisch. Als kers op de taart kan de bezoeker ook een foto van zijn eigen woonkamer uploaden om zo te kijken of het meubelstuk staat in het interieur.

De meubelen van Meubitrend zijn te vinden bij meubelwinkels in het hele land. Kijk op www.meubitrend.com voor de premium partners.

Reacties