Foto: maddison-Florisvangelder

Designmeubels van eigen bodem

Als je dacht dat zo'n klein landje als Nederland vast geen grote meubelontwerpers zou hebben, heb je het mis.

Er zijn er zelfs diversen al opereren ze onder een ander merk of gebruiken een exotisch klinkende naam. Een designer die dat niet doet en met trots zijn ontwerpen labelt met zijn eigen naam is Floris van Gelder. Zijn zitmeubelen zijn geen fauteuils waar je je bij afvraagt hoe je daar in hemelsnaam lekker in kan zitten. Het zijn echt goed ontworpen meubelen die alleen al door hun oogstrelende ontwerp een toegevoegde waarde zijn voor elk interieur. Van Gelder mikt op de vrijgevochten klant. De zitmeubelen die hij ontwerpt zijn zowel modern als met een vleugje retro.

Designmeubels passen in elk interieur

Floris van Gelder werkt met verkooppunten door heel Nederland. Je kiest in een showroom uit wat voor model in welke kleur je wilt en de meubels worden voor je gemaakt. Het voordeel is dat je de designontwerpen aan kan passen aan de stijl van jouw interieur. Afhankelijk van de uitvoering die jij kiest kan je bijvoorbeeld de bank Jamie zowel in een etnisch- als in een Engels interieur kwijt. Denk je deze bank maar eens in cognackleurige leder in. 

Behoefte van de klant

Een nieuw product is pas een goed ontwerp wanneer het inspeelt op de behoefte van de klant. De taak van een ontwerper is daarom niet alleen met een goed ontwerp te komen, maar deze ook op de juiste tijd en met een goede marketingstrategie te presenteren. De meubelen van Floris van Gelder zijn een slimme combinatie van drie zaken: een moderne duurzame kwaliteit, tijdloze kleuren en een betaalbare prijs. En wat nou zo leuk is: door designlabel van UrbanSofa te worden, je weet wel die specialist in landelijke loungebanken uit Wageningen, heeft Van Gelder het designmeubel van het voetstuk voor de elite afgehaald en toegankelijk gemaakt voor mensen zoals jou en mij.

Reacties