Nieuw bij Design on Stock: Vilaz bank Royaal, modulair en luchtig

Vilaz is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden. Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp.

03 April 2021

Dankzij de volumineuze uitstraling en de elegante afwerkingsdetails is Vilaz een rijke toevoeging aan ieder interieur. De zitting heeft bijvoorbeeld een border met verfijnde stiknaden, waardoor het zitkussen optisch loskomt. De zachte zit in combinatie met de strakke stoffering maakt de bank comfortabel voor alle generaties. Ook de sleuf in de armleuning, afgewerkt met al even fraai stiksel, geeft aan dat over Vilaz tot in detail is nagedacht. En de bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug: Vilaz dus is rondom overal even mooi.  Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven. Wát een aanwinst: een royale, modulaire bank die voor luchtigheid zorgt.

DesignLab21 over Vilaz

“Vilaz is een typische Design on Stock bank. Herkenbare signatuur, modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail’. De bijzondere detaillering van het model maakt Vilaz uniek in zijn soort en een rijke toevoeging aan de Design on Stock collectie’. Aldus DesignLab21 wanneer we hen vragen naar de kracht van de Vilaz.

Vilaz is verkrijgbaar in alle stofsoorten in de Design on Stock collectie en de Vilaz poefs en rugkussens zijn ook verkrijgbaar in alle leersoorten in de Design on Stock collectie. De bekleding kan gecombineerd worden met poten in gepolijst Aluminium, Onyx, Coal of Dark.
Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op 
www.designonstock.com.

Reacties