Foto: 2020/DRIELUIKalmond.jpg

Ginger: een nieuw pittig, Nederlands meubelmerk

Toen Nederlandse traditie mediterrane flair ontmoette, was het liefde op het eerste gezicht. Het interieurmerk Ginger werd geboren.

Kwaliteitsmeubels met pittige keuzes, voor elk interieur. Anders, met nieuwe perspectieven. Pittig, niet te serieus en soms een beetje dwars. Geen rage, maar een modieuze metgezel voor het leven. Ginger is de uitzondering op de regel. Ginger is de hagelslag onder de meubels; blij, toegankelijk en betaalbaar. Deze simpele en zacht ogende bank is de Garlic. Een elementenbank die doet denken aan een zithoek uit de jaren '70. Met dit model kun je eindeloos combineren in gedurfde kleurencombinaties of één kleur stof. De bank is eindeloos samen te stellen en hierdoor is dit model geschikt voor elke woning. Bestaande uit een hoek element, hocker en éénzitter.

Ginger_garlic 


De slimme vierkante bijzettafel Anise kan makkelijk over de zitbank of hocker worden geplaatst. Ze heeft een ijzeren frame en een effen pastelkleurig tafelblad. Stijl de zithoek af met handgeweven Wasabi kussens, met de ikats print uit Indonesië en de bladmotieven print uit India. Het zijn kleine kunstwerken voor op de bank!

Ginger

Over Ginger Home

De tijd was rijp om een eigen merk op de markt te brengen. Easy Sofa, het moederbedrijf achter Ginger, bood Mike en Marita de ruimte die ze nodig hadden om Ginger Home te ontwikkelen. In het middensegment, voor de jongere consument, of hen met een jonge geest. Marita Jansen en Mike Jaski hebben dit merk vormgegeven, van naam tot brochure, van ontwerpen tot styling.

 

Ginger Home ‘Spice Dutch Furniture’ heeft zijn naam te danken aan de trend die om dit woord is ontstaan. Een eigentijdse naam die gebruikt wordt in de food sector en als bijnaam dient voor personen met rood haar. Ze zijn net iets anders en vallen subtiel op. Fris, sprankelend en inhoudelijk passend bij Marita en Mike’s gevoel voor het merk.

 

Jansen & Jaski designers

Ze bewonderen elkaars carrière al jaren op afstand. In de straten van hun woonplaats Bergen wisselden ze veel hallo's uit tot ze op een dag besloten om elkaar te ontmoeten. Alles viel op zijn plaats. Ze hebben dezelfde smaak, dezelfde interesses en dezelfde ideeën over meubels. Ginger combineert Mike's gedurfde aanpak met Marita's verfijnde gevoel voor styling. Lex en Sylwia, het succesvolle koppel achter Ginger’s moederbedrijf, boden hen de creatieve ruimte om dit nieuwe merk te ontwikkelen, dat de synergie tussen man en vrouw, noord en zuid, krachtig en stijlvol weerspiegelt!

 

Meer informatie: gingerhome.nl

Reacties