Een compacte bank met een vriendelijke uitstraling

Nieuw bij EYYE: Dura bank, ontwerp Studio Tom Dissel

Deze compacte, uitnodigende bank zit net zo comfortabel als hij eruitziet. Dura is een echte allemansvriend die in tal van stoffen verkrijgbaar is. Fraai detail is de inkeping in de poten, die een verwijzing is naar de lijnvoering van de bank. De serie Dura – geschikt voor elk interieur – bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.

Studio Tom Dissel over Dura:

‘Dura betekent ‘stoer’ in het Catalaans, en dat is bank Dura zeker. Het compacte ontwerp dankt zijn uitnodigende uitstraling aan de ronde vormen en doordachte details. Denk hierbij aan de subtiele omlijsting die de armen met elkaar verbindt en de ronding van de binnenkant van de arm- en rugleuning, die de bank een zachte, comfortabele zit geeft. Doordat de poten iets naar binnen staan lijkt Dura te zweven, wat een mooi ruimtelijk effect oplevert.’

Dura is medio mei verkrijgbaar vanaf € 1699,- via erkende EYYE verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze adressen en voor uitgebreide informatie over de collectie op www.eyye.nl.

reacties
anderen bekeken ook

Meubels: banken in alle soorten en maten

Guido van Loon

Zo vind jij de bank die bij jou past!

Guido van Loon

Banken & Meubels

Comfortabele hoekbank van Heuts

Dit kun je allemaal maken met een houten pallet

Jaimy van de Wal

Prachtige sofa's van UrbanSofa

Advertentie
Advertentie
Advertentie