Partner

Bamboe design

Bij Bamboe design vindt u meubels gemaakt van een duurzame en milieuvriendelijke grondstof: bamboe. Bamboe is een gras en groeit zeer snel. Door bamboe te gebruiken in plaats van tropisch hardhout voorkomt u ontbossing en denkt u ook aan de toekomst. Bovendien is bamboe een zeer mooi materiaal, met een natuurlijke, vriendelijke en rustieke uitstraling. Op www.bamboedesign.nl vindt u de webwinkel. Bij Bamboe design vindt u meubels voor de woonkamer, de slaapkamer, de serre en tuin. Ook heeft Bamboe design een geheel eigen assortiment aan verlichting met een design van natuurlijke grondstoffen. Met de meubels en verlichting creëert men een Oosterse sfeer in huis, een sfeer waar men tot rust kan komen. Bamboe design bestaat al sinds november 1997. Het bedrijf is begonnen in Uden en in september 2013 is het bedrijf verhuisd naar Ravenstein, De Verver 4, vlak bij het centrum van Ravenstein. U kunt bij Bamboe design ook de meubels en verlichting komen bekijken.    

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bamboedesign.nl

bamboe zithoek

Bamboe zithoek Geef uw woonkamer de natuurlijke warme uitstraling van bamboe. Een zithoek, bestaande uit een driezitsbank, 200 cm-95 cm, twee fauteuils, 95 cm-95 cm en salontafel 105 cm-70 cm- 40 cm h, met kussens in alle kleuren leverbaar. Ook leverbaar in leer of skai.

Bamboe zithoek

Bamboe meubelen zijn natuurlijk, duurzaam en milieuvriendelijk.

Bamboe design verkoopt bamboe meubelen en nature design verlichting.
Bamboe design is gevestigd te Ravenstein, eenvoudig te bereiken met de auto of trein (500 meter van het station Ravenstein gelegen).

Men kan altijd op afspraak onze showroom bezoeken, bel even 0486-413779 of 06-51495849. Ook is Bamboe design regelmatig te vinden op beurzen zoals pasar malams (Indonesische (avond-)markten). Voor een overzicht van de beurzen waar u ons kunt vinden, zie onze website www.bamboedesign.nl. 

Ook kunt u een kijkje nemen in onze webwinkel. 
Bamboe design levert zowel aan de groothandel als aan particulieren.

 

Bamboe design
www.bamboedesign.nl

De Verver 4
5371 MZ Ravenstein

0486-413779

06-51495849 

Meer lezen over
'bamboe zithoek'?

meer van deze professional

Bamboe bed bandung

Bamboe bed bandung. Een bedombouw met de robuuste natuu...

Bamboe bar

Een bamboe bartafel of een bamboe bar. Ideaal voor fees...

Nature design lampen

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.