Profielfoto van X-Tiles
X-Tiles
De Zodeslagen 5, 4233 GK Ameide
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Zelliges in luxueuze tinten

Ben je op zoek naar wandtegels die jouw droomwand het wow-effect geven? Check onze collectie zelliges in bijzondere kleuren zoals brons, metallic en goud

Handgemaakte zelliges

De Marokkaanse wandtegels, ook wel zelliges genoemd, worden al eeuwen gebruikt als wandbekleding in diverse ruimten in en rondom de woning. Van oorsprong is het een artistieke kunstvorm op terracotta die is ontstaan rond de 15e eeuw.

Vandaag de dag is de wijze van productie nog vrijwel onveranderd en zijn de zelliges in een oneindig aantal kleurtinten en vormen verkrijgbaar, waaronder ook enkele bijzondere kleurtinten zoals brons, metallic zwart en metal blue.

Wandtegels met een rijke uitstraling

Deze bijzondere kleurtinten van de zelliges geeft die (keuken-/badkamer-/toilet-) wand een rijke luxueuze uitstraling waarbij je telkens weer kunt genieten van de ambachtelijkheid van de wandtegels. Deze wandtegels worden namelijk allemaal met de hand gemaakt, waardoor elke tegel weer net iets anders is.

Bovendien zijn deze kleuren eveneens goed met elkaar te combineren tot een rijke mix van luxueuze tinten, vermengt met eventueel een blauwtint of andere kleur.

Inspiratie voor jouw droomwand

Ben je verliefd geworden op de wandtegels die zijn afgebeeld op de foto's en wil je deze in het echt zien? Bezoek de showroom van X-tiles in Ameide. Een toonzaal vol inspiratie met voorbeeldwanden en sampleborden om jouw droomwand te realiseren.