Foto: Tielemans_beurs

Woon&Lifestyle Beurs 2023

Vanuit Middelharnis organiseren Tieleman Keukens en Bouwcenter Esselink op 27 & 28 oktober een inspirerende en gezellige Woon&Lifestyle Beurs!

24 Oktober 2023

Het hoofdthema van de beurs is wonen en alles wat daarbij komt kijken. De beurs is gericht op mensen die geïnspireerd en geadviseerd willen worden over o.a. duurzaamheid en verduurzamen van de woning. In totaal staan er maar liefst 28 standhouders voor u ter beschikking.

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 in de mooiste keukenshowroom van Nederland. Geniet mee van al het moois op woon-, kook-, interieur,- en keukengebied. U bent meer dan van harte welkom! Indien u geadviseerd wilt worden, verzoeken wij u een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk en snel via onze online afsprakenplanner.

Openingstijden:

  • Vrijdag 27 oktober 2023 van 12:30 uur tot 21:00 uur 
  • Zaterdag 28 oktober 2023 van 09:30 uur tot 17:00 uur

Standhouders:

Culinaire hoogstandjes en kookdemonstraties:

Uw interieuradvies (schrijf in voor 1 uur gratis advies)

Schrijf je hierin voor 1 uur sessie gratis Interieuradvies (!)

Uw (nieuwbouw)woning

Nieuwbouwprojecten:

Uw interieur / exterieur

Kom langs op de Woon&Lifestyle Beurs

Kom gezellig vrijdag 27 of zaterdag 28 oktober naar deze gezellige Woon&Lifestyle Beurs. Veel inspiratie onder één dak waar van alles te beleven is. Kom langs bij één van de kookdemonstraties, proef de lekkerste wijnen of krijg advies voor uw interieur of vloeren. De Sing It Sisters zullen deze dagen aanwezig zijn voor wat gezelligheid met live muziek. Voor de kinderen is er volop vertier in de Kinderbioscoop, in het Playstation Centre en in de speelhoeken.

Onze showroom is natuurlijk ook gewoon geopend om de ruim 60 keukens waarvan 15 compleet nieuwe showroommodellen (!) te bewonderen. Ook onze adviseurs staan deze dagen voor u klaar. Wanneer u op één van deze dagen door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Tieleman Keukens is uw partner in keukenrenovatie, keukenverbouwing, keukenmontage- en demontage.

Meer van Tieleman Keukens
Reacties