Foto: 2016/Glasdesign-inbouwwijnkast-Liebherr.jpg

Glasdesign inbouwwijnkast Liebherr

Twee inbouw Liebherr wijnbewaarkasten met TipOpen techniek

Wordt de glasdeur lichtjes aanraakt, dan opent deze enkele cm waarna de deur gemakkelijk verder naar beneden worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer automatisch dankzij de SoftSystem deursluiting. Het zwarte of witte glasdesign van deze 45 cm hoge
WKE 582 is geschikt voor integratie in iedere keuken.

Om optimaal van een wijn te kunnen genieten, moet de wijn op de juiste temperatuur worden geserveerd. De WKE 582 GrandCru biedt ruimte aan 18 Bordeauxformaat wijnflessen en de temperatuur is nauwkeurig instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Zo kunnen bijvoorbeeld rode of witte wijnen op de ideale serveertemperatuur worden bewaard.

De WKE 582 is energiezuinig, per dag is het verbruik minder dan 7 cent. Bovendien heeft deze wijnkast, dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor, een bijzonder laag geluidsniveau van 34 dB(A). De relatieve luchtvochtigheid kan met ventilatietechniek worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir filter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatie-glasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

Voor een gelijkmatige verlichting is het apparaat in de linker en rechter binnenwand voorzien van dimbare LED zuilverlichting die apart kan worden geschakeld. Dankzij de minimale warmteafgifte van de LED’s kan de verlichting voor een smaakvolle presentatie continu blijven branden. De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen. Extra lange rosé en witte wijnflessen kunnen eventueel veilig in de breedte worden weggelegd.

Advies consumentenprijs € 1.799. Leverbaar juni 2016.
Leverbaar met wit glasfront (WKEgw 582) en zwart glasfront (WKEgb 582)

Reacties