Foto: 2014/eurocave-wijnkast-revelation.jpg

EuroCave wijnkast Revelation

De Revelation-serie: de wijnkast van EuroCave met elegantie.

Klein of groot, leder voor de sfeervolle woonkamer, roestvaststaal voor de geraffineerde keuken of strak voor iedere plaats in huis... maatwerk is het sleutelwoord voor de Revelation wijnkast. De Revelation is de meest energiezuinige en stille wijnkast, voorzien van alarm, speciale gepatenteerde verlichting en 'soft close' plateaus. Met zijn attractieve, stilistische design vervult de nieuwe Revelation serie van EuroCave ieders wens door technische expertise te combineren met functionaliteit en esthetiek.

EuroCave wijnkast Revelation-serie.

Innovatief interieur

Profiterend van de laatste gepatenteerde innovaties van EuroCave, biedt de Revelation range unieke schuifplateaus in eiken of hoogglans zwart met soft-close systeem en de nieuwe Hand van de Sommelier supports die zich aanpassen aan de vorm van iedere fles, waardoor trillingen tot een minimum beperkt worden voor een maximale bescherming.

Flessen effectief verlicht

De gepatenteerde en sfeervolle uv-vrije amberkleurige verlichting en stalen labels zijn beide prachtig en praktisch en maken het identificeren van je wijn eenvoudig. Een visueel en akoestisch alarm waarschuwt bij afwijkingen.

Technische eigenschappen

Afmetingen
Klein model: 960 x 680 x 690 mm - groot model: 1825 x 680 x 690 mm.

Kenmerken
- 1 of multi temperatuurzones.
- 3 deuren met een modern design: hoogglans zwart, full glass en RVS.
- Beschikbaar in RVS en leder en in de kleuren zwart en buffel bruin.
- Nieuwe gebruiksvoordelen als standaard.
- A+ energielabel, 50% minder energieverbruik*, 50% minder geluid*, safety thermostaat, 5 jaar garantie, standaard sfeerlicht, standaard Premium indeling (*in vergelijking tot de Classic).

Meer informatie: www.eurocave.nl

Publicatiedatum: 30 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties