Foto: whirlpoolvaatwasser.jpg

Whirlpool vaatwasser met NaturalDry: droogt beter, verbruikt minder

Of het nu gaat om servies, glas of kunststof: de nieuwe vaatwasser van Whirlpool garandeert een perfect droogresultaat.

NaturalDry verhoogt de droogefficiëntie tot maar liefst 70% 1 , doordat de deur automatisch opent aan het einde van het programma. Een natuurlijke luchtstroom verbetert het droogproces en zorgt ervoor dat de vaatwasser 15% 2 minder energie verbruikt.

 Hoe sprankelend de reiniging ook is, voor een ??perfect resultaat zijn goede droogprestaties minstens zo belangrijk. Daarom voorziet Whirlpool de nieuwe vaatwassers met het verbeterde droogsysteem NaturalDry. Aan het einde van het programma opent het NaturalDry-systeem automatisch de deur van de vaatwasser met 10 cm voor een natuurlijke luchtstroom: drogen gaat beter én sneller. Om veiligheid te garanderen en om ervoor te zorgen dat vocht geen schade aan keukenmeubilair veroorzaakt opent de deur pas zodra de temperatuur aanzienlijk is gezakt. Het speciaal ontworpen deurmechanisme zorgt ervoor dat de deur soepel en stil opent, passend bij de fluisterstille vaatwassers van Whirlpool. 

Inbouw of vrijstaand, ervaar maximale prestaties

NaturalDry levert tot 70% betere droogprestaties voor inbouwvaatwassers 3 , een verbetering tot 45% op vrijstaande modellen 4 en een vermindering van het energieverbruik van 15% 5 . Dit verhoogt de efficiëntie van de Whirlpool vaatwassers, die gebruik maken van de 6 TH SENSE-technologie, voor een optimale balans tussen prestatie en efficiëntie. Deze technologie past de cyclus automatisch aan voor optimale reinigingsresultaten met tot wel 50% tijd- en waterbesparing.

PowerClean Pro: betere reiniging, meer ruimte

Naast de uitmuntende droogkracht 7 van NaturalDry is de nieuwe vaatwasser van Whirlpool ook gebouwd voor de beste reinigingsresultaten. Het PowerClean Pro-systeem is beschikbaar voor het grootste deel van het assortiment en zorgt voor extra reinigingskracht en maakt handmatig voorspoelen overbodig. Hoge drukstralen achterin de machine maken zelfs aangekoekte ovenschalen gemakkelijk schoon, zonder handmatig voorspoelen, inweken of schrobben. De PowerClean Pro-zone biedt 30% extra ruimte voor pannen, ovenschalen en borden voor een flexibele en stabiele verdeling van de belading.

Meer informatie: www.whirlpool.nl

Reacties