Foto: 2017-12/smeg-vaatwasser.jpg

Smeg 50s style vaatwasser

Het bereiden van een kerstdiner kan ontzettend leuk zijn, maar het wordt een nog fijnere kerst als je je ook geen zorgen hoeft te maken om de vaat!

De Smeg’s 50 Style vaatwasser is een echte eyecatcher in de keuken en zowel in vrijstaande als integreerbare versie verkrijgbaar. Het biedt ruimte voor 13 couverts, heeft diverse programma’s en is uiterst stil. De vaatwasser is voorzien van energieklasse A+++ waardoor deze tot wel 30 procent energie bespaart ten opzichte van energieklasse A.

Door het Enersave systeem opent aan het eind van de droogcyclus een speciaal mechanisme automatisch de deur van de vaatwasser een paar centimeter. Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de FlexiZone ½ optie kunnen ook kleinere hoeveelheden vaat afgewassen worden en wordt er toch energie, water en tijd bespaart. In tegenstelling tot de traditionele halvebeladingsmogelijkheid kan zowel de boven als onderkorf gebruikt worden.

De Smeg vaatwasser is bovendien uitgevoerd met een Aquatest sensor die de vuilgraad van het water meet. Op basis van deze vuilgraad bepaalt de machine of het voorwasprogramma wordt voortgezet of dat wordt begonnen met een vervolgprogramma. Hierdoor zal de vaatwasser altijd de minst mogelijke hoeveelheid water verbruiken.

Verkoopprijs Smeg Vrijstaande Vaatwasser 60cm €1269,00. Verkoopprijs Smeg Integreerbare Vaatwasser 60cm €1209,00.

Reacties