Foto: 272769

Koken met passie en een moeiteloos schone vaat

Exclusief bij Neff: IntesivePlus 70° - Het krachtigste programma voor de vuilste vaat.

Exclusief bij Neff: IntesivePlus 70° - Het krachtigste programma voor de vuilste vaat.

Waar passie regeert, is geen ruimte voor beperkingen. Dit geldt ook voor de keuken. Kookliefhebbers creëren in hun enthousiasme soms een flinke chaos waarbij potten, pannen en schalen zo vuil worden dat ze een extra krachtige schoonmaakbeurt nodig hebben. Vaak precies op het moment dat je met vrienden of je gezin aan tafel wilt om te genieten van de heerlijke gerechten die je zojuist met veel inspanning hebt bereid. De ontwikkelaars bij Neff, zelf ook gepassioneerde koks, kennen deze situatie maar al te goed. Daarom ontwikkelden zij, exclusief voor Neff, een nieuw vaatwasprogramma voor de extra vuile vaat: IntensivePlus 70°. Dit programma behandelt ingedroogde en aangekoekte resten van braadvlees, saus, deeg of stoofschotels met extra druk en hitte voor een ultraschoon en glanzend resultaat.

 

Het principe: meer druk van onderaf
Met IntensivePlus 70° is het weken en schrobben op aangekoekte voedselresten verleden tijd. Met een druk op de knop genereert het nieuwe Neff programma in de onderste korf een hogere waterdruk die zelfs de hardnekkigste resten verwijdert. De hogere temperatuur versterkt de reinigingskracht en droogt de vaat nog beter. Plaats de potten en pannen in de onderste korf, zet de vaatwasser aan en schakel het IntensivePlus 70° programma in. De vaatwasser doet de rest. En omdat de moderne vaatwassers van Neff zo stil zijn dat je ze amper hoort, kun je ongestoord genieten van de maaltijd – zelfs in open keukens en eetkamers. Bovendien is het een ontspannen gedachte dat de vaat zonder hardnekkig weken en schrobben schoon en glanzend uit de vaatwasser komt, klaar voor de volgende kooksessie.

Nog een optie
Aangezien koken een geliefde bezigheid is en meer en meer hobbykoks gedenkwaardige gerechten op tafel toveren, introduceert Neff het nieuwe IntensivePlus 70° programma in bijna al haar vaatwassers met ingang van het najaar 2011. Het IntensivePlus 70° programma is een welkome aanvulling op Neff’s uitgebreide keuze aan vaatwasprogramma’s en individuele opties. Steeds meer huishoudens stemmen het vaatwassen af op hun bijzondere wensen – met ultieme efficiëntie als uitgangspunt. En ook dat is een typisch kenmerk van Neff.

Publicatiedatum: 27 september 2011

Meer informatie: www.neff.nl

Reacties