Foto: press_2013//etna-vrijstaande-keukenapparatuur-vaatwasser.jpg

ETNA introduceert een nieuwe lijn vrijstaande vaatwassers

ETNA biedt naast inbouwapparatuur ook een brede range vrijstaande keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, vriezers en (combi-)magnetrons.

ETNA biedt naast inbouwapparatuur ook een brede range vrijstaande keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, vriezers en (combi-)magnetrons.

Zes nieuwe vrijstaande vaatwassers completeren het assortiment met een keuze uit 45, 55 en 60 cm brede modellen, uitgevoerd in wit of RVS. De vaatwassers zijn geluidsarm, waterbesparend en energiezuinig. De adviesprijzen variëren van 279,- euro voor een wit tafelmodel tot 659,- euro voor een luxe RVS- uitvoering.

Uitstekende prestaties

Met druktoetsen en led-indicatie (voor glansspoelmiddel en zoutvoorraad) zijn de vaatwassers eenvoudig te bedienen. Door de ruime inhoud, instelbare korven en neerklapbare rekjes zijn ze erg makkelijk in het gebruik. De 45 en 60 cm brede modellen hebben het energielabel AAA. Naast energiebesparing betekent dit ook een beter was- en droogresultaat. De vaatwassers doen in stilte hun werk en dat is prettig in een open keuken.

Compact tafelmodel (55cm)

Het tafelmodel vaatwasser (model EVW7860WIT) heeft een breedte van 55 cm en is perfect te combineren met een tafelmodel koelkast. Ideaal voor kleine huishoudens of een bijkeuken. De compacte vaatwasser is geschikt voor 6 couverts. Naast de zeer eenvoudige elektronische bediening en een uitgestelde startfunctie, is het tafelmodel voorzien van 6 programma’s inclusief een apart 3-in-1 programma. Het waterverbruik voor een volledige vaat is slechts 8,4 liter.

45 en 60 cm brede vaatwassers

De smalle vaatwasser van 45 cm biedt ruimte aan 9 couverts. Het aantal couverts van de vier 60 cm brede modellen varieert van 12 tot maximaal 14 couverts. De vaatwassers zijn uitgevoerd in wit of RVS en hebben een zilverkleurig interieur. Er is een keuze voor een model met 3 of 6 programma’s. Het luxe model EVW8261RVS beschikt over een Quick-lift systeem waarmee de hoogte van de bovenkorf verstelbaar is. Erg handig voor grote pizzaborden en hoge wijnglazen.

Adviesprijzen ETNA vrijstaande vaatwassers
Model EVW7860WIT (55 cm) euro 279,- tafelmodel
Model EVW7946WIT (45 cm) euro 399,- slimline model
Model EVW8261RVS (60 cm) euro 659,- luxe model

Meer informatie: www.etna.nl

Publicatiedatum: 16 april 2010

Reacties