Foto: 2017-12/ruimtebesparende vaatwasser Siemens.jpg

Binnen 89 minuten een schone vaat

Steeds meer mensen kiezen voor een ruimtebesparende vaatwasser die snel een schone vaat levert.

Om daarop in te spelen introduceert Siemens Home Appliances een nieuwe generatie 45 cm-vaatwassers die verbeterd is dankzij de toevoeging van snelle, flexibel instelbare programma’s. Daarmee heb je binnen 89 minuten een schone vaat. Deze ruimtebesparende krachtpatser is daarnaast gebruiksvriendelijker en heeft bovendien een extra stil programma.

De verbeterde functies en functionaliteiten van de Siemens vaatwassers zijn volledig in lijn met de wensen en behoeften van de hedendaagse consument. Driekwart (75%) van de consumenten vindt namelijk dat huishoudelijke apparatuur in de eerste plaats tijd moet besparen, zo blijkt uit een nieuw vervolgonderzoek op het Seamless Life-onderzoek uit 2016 van Siemens Home Appliances. De nieuwe 45 cm-vaatwasser is een voorbeeld van intelligentere huishoudelijke apparaten die efficiënter en sneller werken, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of prestaties.

Kort, korter, kortst

Snelheid is voor veel consumenten een belangrijke factor in hun drukke leven. Stel je voor dat je bijna door de schone glazen heen bent tijdens een feestje – dan wil je dat de vaatwasser zo snel mogelijk voor schoon glaswerk zorgt. De nieuwe 45 cm-vaatwassers bieden hier uitkomst in. Met de varioSpeed Plus functie kun je alle standaard programma’s tot 66% verkorten. Daarnaast biedt de vaatwasser, afhankelijk van het apparaat, turbo-injectie en drie verschillende korte programma’s voor nog meer snelheid. De korte programma’s doen het motto ‘kort, korter, kortst’ eer aan met een schone vaat in slechts 89 minuten (bij een normale lading op 60°C). Het nieuwe 1-uursprogramma werkt op iets hogere temperaturen. En is de vaat niet heel vies? Dan hebben de nieuwe, smalle vaatwassers niet meer dan 29 minuten nodig bij het snelle programma op 45°C. Aan kwaliteit wordt niet getornd, dankzij de Zeolith-droogtechnologie is de vaat altijd perfect streeploos schoon en droog.

Slank van buiten, royaal van binnen

Niet alleen de programmaduur van de nieuwe vaatwasser is flexibeler, ook qua indeling zijn er meer mogelijkheden. De varioFlex Pro-servieskorven kunnen aangepast worden naar drie hoogtes en de nieuwe neerklapbare bordenhouders bieden meer ruimte voor grotere serviesstukken. Gekleurde markeringen helpen je bij het inruimen, en als gewenst kan de varioRack Pro de bestekkorf vervangen om ruimte te bieden aan espressokopjes op een extra niveau. Zo past er veel meer servies in de vaatwasser dan normaal.

Onzichtbaar, onhoorbaar, onproblematisch

De bijzondere timeLight functie zorgt ervoor dat de volledig geïntegreerde vaatwassers nu volledig verdwijnen achter frontjes en geen zichtbaar display hebben. De timeLight projecteert het display op de grond, waardoor de resterende programmatijd en status makkelijker kunnen worden afgelezen, zelfs in het felste zonlicht, dankzij de hoge resolutie. Een andere nieuwe functie is een apart stil programma, dat is ontwikkeld voor huishoudens waar leef- en slaapruimtes in open verbinding staan met de keuken. Dankzij de combinatie van een stille iQdrive-motor en minder druk op de sproeiers, is het apparaat bijna geruisloos. Ten slotte zijn de vaatwassers uitgerust met een extra machine-onderhoudsprogramma. Laat dit programma na ongeveer 30 wasbeurten draaien voor een optimaal schoon resultaat en een lange levensduur. Samenvattend: de nieuwe Siemens 45 cm-vaatwasser zorgt goed voor zichzelf en voor de vaat én maakt het leven nét wat makkelijker.

Meer informatie: Siemens

Reacties