Foto: snellevaatwasmachine.jpg

Daan Tech Bob mini-vaatwasser

De uitdagingen van 2021 aangaan met de snelste mini-vaatwasser met UVC

Veel ontwikkelingen zijn een uitdaging voor de actieve Nederlander van de 21e eeuw. Het beheren van tijd, leren leven in kleine ruimtes, milieubewustzijn en recentelijk het bestrijden van het coronavirus... Daan Tech, een in Parijs gevestigd industrieel bedrijf, met als missie oplossingen bedenken voor deze uitdagingen, heeft goed nagedacht en ontwierp Bob: de snelste mini vaatwasser met UVC. Bob, geboren en getogen in Frankrijk, is nu verkrijgbaar in de online winkel van www.daan.tech/nl en wordt eind 2020 opgeleverd.

Compact, maar met ruimte voor wel 4 couverts, wast Bob je vaat in 20 minuten stralend schoon. De revolutionaire vaatwasser gebruikt slechts 2,9 liter water en beschikt over een zogenaamd "touch-to-open" deuropeningssysteem om het laden van vuile vaat te vergemakkelijken. Daarnaast beschikt het ultramoderne apparaat over UVC-technologie om natte en droge items te desinfecteren.

Deze nieuwe UVC-optie is bedacht door Daan Tech om samen het coronavirus te bestrijden en de nieuwe vermoeiende taken die de wereld op zich neemt om ons allemaal veilig te stellen te verlichten. Door het verzenden van hoogenergetische fotonen met een golflengte tussen 200 nm en 280 nm worden virussen onschadelijk gemaakt. Bob maakt het nu mogelijk om ook wegwerp mondkapjes opnieuw te gebruiken. Bovendien kunt u het gebruik van vochtige doekjes vermijden en in plaats daarvan sleutels, mobiele telefoons en andere voorwerpen binnen enkele minuten, met Bob thuis of op kantoor steriliseren. En geen zorgen over menselijk contact met UV straling, Bob heeft een ingebouwde sensor die UVC onmiddellijk uitschakelt om huidcontact te voorkomen. Zelfs de patrijspoort is gemaakt van filtermateriaal dat alleen gefilterd zichtbaar licht doorlaat.

Bob is niet alleen ontworpen en geproduceerd met de nieuwste vaatwasser technologie. Er zijn drie centrale elementen die Bob een duurzaam en zuinig product maken. Ten eerste, de reinigingskracht die een zeer kort vaatwasprogramma mogelijk maakt: binnen 20 minuten wordt de vaat gewassen, en voor glazen is zelfs een 15 minuten cyclus beschikbaar. Dit systeem is niet alleen 2x zuiniger dan andere vaatwassers, maar het kost dus ook veel minder tijd. Ten tweede is er het waterreservoir, dat Bob onafhankelijk maakt van de wateraansluiting en het waterverbruik reduceert tot wel 5 keer minder dan wassen met de hand. Bovendien geeft het waterreservoir de vrije keuze om voor koud water te kiezen: milieuvriendelijker en goedkoper. Tot slot, dankzij de automatische opening van de deur na het wassen, wordt de vaat nu op natuurlijke wijze gedroogd.

Ideaal voor . . .

Het product is ideaal voor mensen die niet genoeg tijd hebben om de afwas te doen, voor mensen met een kleine keuken of voor mensen die niet willen wachten tot de gewone afwasmachine vol is. Het is ook erg nuttig voor degenen die een kleine vaatwasser willen voor andere doeleinden dan de dagelijkse vaat, zoals babyflessen met regelmaat steriliseren of koffiekopjes wassen op het kantoor. Ook voor vakantiegangers met een camper is Bob het perfecte maatje. En tot slot, voor degenen die zich zorgen maken over hun impact op het milieu bij het afwassen.

Reacties