string(1) "p"
Profielfoto van De Schouw Witgoed
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20, 1404 KB Bussum
maandag
08:00 - 17:30
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 17:30
donderdag
08:00 - 17:30
vrijdag
08:00 - 17:30
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Thomas 776-SEK Inox centrifuge

Ouderwets centrifugeren, goedkoper dan het nieuwe drogen

Energie besparen en het klimaat beschermen

De Thomas 776SEK centrifuge biedt een energiezuinige oplossing voor het bijna droog centrifugeren van uw wasgoed. Met een capaciteit van 4,5 kilogram en 2800 toeren per minuut, verbruikt deze centrifuge slechts 30 watt per cyclus (0,03 kWh). Ter vergelijking: een moderne wasdroger gebruikt maar liefst 3 kWh per lading. Door te kiezen voor de Thomas 776SEK centrifuge bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een beter klimaat.

Droogtijd verkorten

Naast energiebesparing zorgt de Thomas 776SEK centrifuge ook voor een aanzienlijk kortere droogtijd van uw wasgoed. Dit is vooral handig wanneer u de was binnenshuis droogt, aangezien minder vocht in de kamerlucht het risico op schimmelvorming vermindert. Dit is des te belangrijker wanneer de verwarming in de energiebesparende stand staat.

Verminder de achtergebleven wasmiddelresten

Centrifugeren met de Thomas 776SEK heeft nog een ander voordeel: het vermindert de achtergebleven wasmiddelresten in uw wasgoed. Dit is met name gunstig voor mensen met een allergie, aangezien de wasmiddelresten samen met het restwater worden afgevoerd.

Zacht voor vezels en duurzaam

De Thomas 776SEK centrifuge is zacht voor elk type textiel, waaronder wol, zijde en viscose. Uw favoriete kledingstukken worden op een zachte en kreukvrije manier gecentrifugeerd, wat de levensduur van fijn textiel verlengt.

Perfect voor kleine kamers

De Thomas 776SEK centrifuge is een echt ruimtewonder. Dankzij zijn compacte formaat vindt hij gemakkelijk een geschikte plek, zelfs in kleine kamers.

De centrifuge bespaart niet alleen enorm veel energie, maar verkort ook de droogtijd van het wasgoed aanzienlijk: met ongeveer de helft in de droogkamer en minstens een uur minder in de wasdroger. Als u een inloopkast heeft, kunt u uw kleding zelfs direct na het draaien weer ophangen.

De kortere droogtijd is bijzonder praktisch voor iedereen die 's winters de was binnenshuis droogt: minder vocht in de kamerlucht vermindert het risico op schimmelvorming. En met zijn slanke silhouet vindt de centrifuge ook in kleine woningen gemakkelijk een passende plaats.

Deze krachtpatser overtuigt met sterke prestaties: terwijl wasmachines gewoonlijk maximaal 1.600 toeren per minuut halen, gaat de Thomas 776SEK centrifuge tot wel 2.800 toeren per minuut. Dit resulteert in een effici├źntere droging en een kortere droogtijd. Kortom, de Thomas 776SEK centrifuge is een slimme en energiezuinige keuze voor het drogen van uw wasgoed.