Sirius Tectonite

Tectonite® moderne gekleurde spoelbakken van Franke.

Robuust

Ook tijdens ‘normaal’ gebruik kan een Tectonite® keukenblad tegen een stootje. Zo is het materiaal bestand tegen temperaturen tot 300°C, een loeihete ovenschotel kun je dus zonder zorgen even laten afkoelen op het keukenblad. Bovendien is Tectonite® waterafstotend en dus eenvoudig schoon te maken. Agressieve stoffen als azijn en wijn krijgen daardoor geen kans.

Onder andere de Sirius spoelbakken van Franke zijn gemaakt van Tectonite®. Deze spoelbakken zijn door hun modieuze vormen ideaal voor de moderne keuken. Bovendien is de Sirius spoelbak in diverse trendy kleuren beschikbaar, zoals wit, chocolade en antraciet. Er kan dus altijd voor een kleur gekozen worden die past bij de overige keukeninrichting.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “Behalve robuust en praktisch is Tectonite® ook zeer stijlvol. Bovendien zijn de Sirius spoelbakken aantrekkelijk geprijsd. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld jonge consumenten die een keuken willen die én lang meegaat, én betaalbaar is.”

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.franke.com/nl