Foto: press_2013//smeg-spoelbak-keuken.jpg

Dubbele spoelunit met slimme afdekpanelen: functioneel en elegant van Smeg

Geraffineerd, stijlvol en praktisch. De serie spoelbakken van Smeg is te herkennen aan het platte oppervlak en het combineert minimalistisch design met functionaliteit.

Geraffineerd, stijlvol en praktisch. De serie spoelbakken van Smeg is te herkennen aan het platte oppervlak en het combineert minimalistisch design met functionaliteit. www.artencraft.be

De LQVS862 geeft een nieuwe draai aan het concept van een spoelbak voor de moderne keuken. Twee gestroomlijnde afdekplaten kunnen over de strak vormgegeven spoelbakken worden geschoven. De afdekplaten zijn afgewerkt met sterk glas aan de ene zijde en roestvrijstaal aan de andere zijde, waardoor ze tevens gebruikt kunnen worden als snijplank. Deze combinatie van materialen vormt een elegant en functioneel product voor dagelijks gebruik.

 

Een ander voordeel van deze serie spoelbakken is het speciaal ontworpen verschuifbare vergiet die in de spoelbak kan worden bevestigd.
Daarnaast is de afscheidingswand die de twee spoelbakken van elkaar scheidt lager dan bij traditionele modellen. Zo kunnen beide spoelbakken tegelijk worden gevuld met water.
Een korfplug kan in de spoelbak worden geplaatst om het afvoerputje af te sluiten. Doordat alle elementen vierkant en vlak zijn, wordt een esthetisch geheel gevormd.

De spoelbak is 86cm breed en leverbaar in drie kleuren, namelijk zilver glas, zwart glas, matgrijs glas.

De zeer herkenbare stijl van deze serie spoelbakken, van glas en roestvrijstaal sluit naadloos aan bij de andere apparaten uit de Smeg Linea lijn. De nieuwe LQVS862 spoelbak creëert hierdoor een perfect georganiseerde keuken.

Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

?Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie?

Smeg is een acronym voor:
Smalterie - Metallurgiche ? Emiliane ? Guastalla
hetgeen betekent: ?Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna?

Meer informatie: www.smeg.nl.

Publicatiedatum: 18 september 2009

Reacties