Foto: 277250

Bolero Plus spoelbak

Stijlvol en hygiënisch.

Stijlvol en hygiënisch.

Franke Kitchen Systems presenteert de Bolero Plus, een spoelbak die inhaakt op de hedendaagse trend van minimalistische vormen. De Bolero Plus is geschikt voor zowel de designkeuken als de meer traditionele keuken. De spoelbak kent een hoge mate van hygiëne dankzij de 10 millimeter radius van de bodem naar de zijwand. Dit zorgt ervoor dat de hoeken van de spoelbakbodem eenvoudig te reinigen zijn en vuil zich niet in scherpe hoeken kan nestelen.

 

Tevens zijn de Bolero Plus spoelbakken voorzien van een geïntegreerde Turbo afvoerplug. Deze wordt in de spoelbakbodem geperst waardoor er geen naden zijn waarin vuil zich kan ophopen. De Bolero Plus is afgewerkt met een stijlvolle verborgen overloop en voorzien van de bekende Franke microplijsting die zorgt voor een mooie egale glanzende finish.

Met de Bolero Plus spoelbak voegt Franke Kitchen Systems een nieuw stijlvol product toe aan zijn catalogus. Franke levert al een eeuw lang spoelbakken, kranen en afzuigkappen, veelal gekenmerkt door het gebruik van roestvrijstaal.

Technische specificaties
De spoelbakken worden geleverd in de maten 400x400 mm en 500x400 mm voor vlak inbouw en onderbouw. Meer informatie over de Bolero Plus spoelbak is hier te vinden.

Publicatiedatum: 30 december 2011

Meer informatie: www.franke.nl

Reacties