Partner

Franke Nederland B.V.

Onbezorgd genieten van zuiver kokend water, mengkranen met een duurzaam en functioneel design, hygiënische RVS en gekleurde spoelbakken, hoogwaardige roestvrijstalen werkbladen met Smart Cooking, een breed assortiment afzuigkappen en handig ingerichte afvalsystemen. Bij Franke stellen we onszelf elke dag de vraag: How can we Make it Wonderful?

Minimalistische Franke spoelbak: Maris

De nieuwe Maris spoelbak is een uitstekende combinatie van design en functionaliteit tegen een betaalbare prijs.

Swiss made collection

De spoelbak is één van de belangrijkste elementen in de keuken, een product met een geheel eigen karakter. Franke spoelbakken onderscheiden zich door hun vormgeving, materiaal en gebruiksgemak. Van klein tot groot, van strak tot rond, met een kleine, grote of turbo afvoerplug voor meer hygiëne, roestvrijstalen spoelbakken zijn onverslijtbaar en eenvoudig te reinigen. Een Franke spoelbak biedt dagelijks veel comfort. Denk maar eens aan het bereiden van maaltijden, het wassen van groente, pannen afwassen of het vullen van een grote emmer of vaas.

Franke is specialist op het gebied van RVS en introduceert een nieuwe spoelbakken lijn: Maris. Deze nieuwe uitgebreide range minimalistische spoelbakken met radius 16 worden geproduceerd in Zwitserland. “Swiss Made” is een internationaal gerespecteerde belofte van innovatie, kwaliteit en design. Dit is ook precies wat u mag verwachten van deze spoelbak.

De diepgetrokken Maris bak met goede waterafvoer heeft een eigentijds design met een unieke zijdematte finish. Deze serie is voorzien van een design overloop. Dit is een elegant vormgegeven overloop, waarbij de opening en de schroef schuilgaan achter een strak logoplaatje. Naast de 40 en 50 cm vlak inbouw en onderbouw is de Maris ook leverbaar met kranenbank. Deze laatst genoemde modellen worden geleverd inclusief kranenbankversteviging.

Met de Maris spoelbak biedt Franke nu een betaalbare spoelbak, zonder af te zien van modern design en productbetrouwbaarheid.

www.franke.nl

Meer lezen over
'Minimalistische Franke spoelbak: Maris'?

meer van deze professional

Hoe ziet uw droomkeuken eruit?

Ontdek de wonderen van een Franke-keuken.

Franke Argos

Franke ontwikkelt speciale spoelbak voor rolstoelgebrui...

Bolero Plus spoelbak

Franke Kitchen Systems presenteert de Bolero Plus, een ...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.