Gekleurde spoelbak

Franke biedt naast roestvrijstalen spoelbakken ook kleurrijke Fraceram, Fragranite+ en Tectonite® spoelbakken.

Gekleurde spoelbak Franke

De keuken vormt het hart van ieder huis en een plek waar je je persoonlijke stijl volledig in kan uiten. De spoelbak is daarnaast een van de meest zichtbare elementen in de keuken en met een gekleurde variant is het de eyecatcher in jouw huis.

Wanneer je opzoek bent naar een gekleurde spoelbak dan heb je bij Franke de keuze uit de volgende materialen: Fraceram, Fragranite+ en Tectonite®. Met ieder hun eigen uitstraling en eigenschappen.

Gekleurde Fraceram spoelbak

Het materiaal Fraceram is een speciaal keramisch materiaal met een elegante, glanzende finish. Welke wordt aangeboden in vijf trendkleuren: Glacier, Magnolia, Cashmere, Graphit en Onyx.

Kleuren fraceram spoelbak
Daarnaast laat Fraceram zich kenmerken door zijn robuustheid ten opzichte van de gebruikelijke keramische spoelbak. Hierdoor is het materiaal bestand tegen snijden, stoten, vallende objecten. Het uitgebalanceerde productie- en bakproces bij 1200 ºC zorgt ervoor dat, naast de hardheid, het keramische materiaal zich kan verbinden met het glazuur waardoor het oppervlak glad wordt en daarmee hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Gekleurde Fragranite+ spoelbak

Het materiaal Fragranite+ is een composiet met een moderne matte en solide uitstraling. Ook dit materiaal is verkrijgbaar in de kleuren: Glacier, Cashmere en Onyx maar daarnaast ook Chocolate en Stone Grey.

Kleuren fragranite spoelbak

Fragranite+ is een extreem resistent materiaal doordat het voor 80% bestaat uit kwarts, het vierde hardste materiaal ter wereld. Door de toevoeging van kleurenpigmenten in de 20% kunsthars krijgt het Fragranite+ een unieke kleur. Een andere aangename eigenschap van de Fragranite+ is dat de geïntegreerde Sanitized® behandeling de groei van bacteriën met 99% vermindert.

De fraceram en Fragranite+ spoelbakken worden standaard geleverd met het ‘Easy Touch’ drukknop waste systeem. Hiermee kan de afvoerplug via een drukknop, welke nagenoeg volledig in het werkblad is te integreren, open en dicht gemaakt worden zonder dat je je handen door het water hoeft te halen. Een ideaal extraatje!

Gekleurde Tectonite® spoelbak

Het materiaal Tectonite® is een licht maar zeer sterk materiaal verkrijgbaar in de kleuren: Onyx, Polar White en Titanium Silver.

Kleuren tectonite spoelbak

Het wordt gemaakt van 3 componenten. De Sheet Mould Compound is een met vezels versterkt polyester waardoor het materiaal bestand is tegen vallen en stoten bij dagelijks gebruik, maar daarnaast ook bestand is tegen zeer hoge temperaturen tot wel 300 ºC. De glasdeeltjes in de coating zorgen op zijn beurt voor bescherming tegen UV-straling waardoor de kleur behouden blijft. De coating in combinatie met de structuur zorgt ervoor dat vlekken eenvoudig te verwijderen zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.franke.nl