Franke Argos

Franke ontwikkelt speciale spoelbak voor rolstoelgebruikers: Argos.

Argos spoelbak geschikt voor mindervaliden

De Argos spoelbak is geschikt voor personen die in een rolstoel zitten lastig in het dagelijks gebruik. De Argos spoelbak heeft namelijk als voordeel dat deze minder diep is dan een gebruikelijke spoelbak. Dit maakt deze spoelbak ideaal voor minder validen.

Argos ondiepe spoelbak

Waar normaal gesproken een spoelbak minstens 15 centimeter diep is, heeft de spoelbak van het Argos care center een diepte van 10 centimeter. Tevens bevat de spoelbak een ondiep uitstortbakje. Het leeggieten van pannen en glazen wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast is deze ondiepe spoelbak ook handig voor mensen die minder valide te zijn. Daarnaast is de afvoerplug eenvoudig te bedienen met de Easy Touch drukknopbediening. De afvoer wordt geopend zodra de knop is ingedrukt. Deze knop is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich bovendien vooraan op de spoelbak.

Onice kraan

Aanvullend komt Franke met de Onice kraan. Deze is voorzien van een lange hendel, waardoor hij vanuit een rolstoel makkelijker te bedienen is. De Onice kraan past door zijn stijlvolle, chromen design perfect bij het Argos care center. Beide producten passen zowel in een moderne als klassieke keuken.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.franke.nl