Centinox lijn

Multifunctionele Centinox lijn blijft graag gezien door het kubistische design

Centinox lijn Franke

De Centinox lijn van Franke is al een tijdje verkrijgbaar, maar desalniettemin zeker de moeite waard om weer onder de aandacht te brengen. Deze lijn bestaat uit verschillende modellen spoelbakken met bijpassende kraan. De accessoires die daarnaast bij de spoelbak geleverd kunnen worden zorgen voor een optimale kookervaring en gebruiksgemak voor de hobbykoks onder ons.

 

Design, kwaliteit en passie

Design met een hoofdletter D, kwaliteit en passie dat is waar Franke Kitchen Systems voor staat en deze waarden worden weerspiegelt in de Centinox lijn. De kleine radius in de spoelbak zorgt ervoor dat het geheel strak oogt waardoor de spoelbak volledig tot zijn recht komt in een moderne design keuken. De Centinox spoelbakken en kranen worden gemaakt van RVS materiaal waardoor je gegarandeerd bent van goede kwaliteit. Met passie is de Centinox lijn door Franke ontworpen voor ieder die zelf een passie heeft voor het werken met en bereiden van eten en drinken.

Accessoires

De diverse accessoires voor bij de spoelbak zijn multifunctioneel. Zo kan de snijplank, wanneer deze omgedraaid wordt, ook gebruikt worden als schaal. Vanwege de rand in de spoelbak passen accessoires zoals de rolmat en het inzetbakje perfect in de spoelbak. Daarnaast fungeert de keuken steeds meer als tweede woonkamer. Deze woonkeuken trend zorgt ervoor dat de keuken met regelmaat in het zicht is wanneer je visite op bezoek hebt. De accessoires die samengaan met de Centinox spoelbak kunnen de spoelbak volledig afsluiten waardoor de keuken clean en opgeruimd oogt, zodat je met een gerust hart bezoek kunt ontvangen.

Accessoires Centinox

Centinox kraan

Tot slot bestaat de Centinox lijn ook uit een kraan die gecombineerd kan worden met de Centinox spoelbak. Deze is beschikbaar in een variant met een vaste uitloop of een flexibele uitloop. De vormgeving van de kraan evenals de draaiknop waste en het afdek plaatje van de afvoerplug zijn alle op elkaar afgestemd en te herkennen aan het kubistische design.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.franke.nl