Is dit het beste materiaal voor in je keuken?

Eenvoudig in onderhoud, hittebestendig, krasvrij én duurzaam.

SILGRANIT® - steengoed materiaal voor de keuken

Spoeltafels in SILGRANIT® zijn samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het harde graniet verzekert het krasvrije en breukvaste karakter van het product, terwijl het hoogwaardige acryl de verschillende bestanddelen levenslang bindt en een zijdezacht oppervlak garandeert. Door het gladde oppervlak heeft de spoeltafel immers geen poriën waar vuil in kan achterblijven en is hij dus vlekvrij en eenvoudig om te onderhouden.

Eenvoudig in onderhoud, hittebestendig, krasvrij én duurzaam. Het zijn deze unieke eigenschappen die van SILGRANIT® PuraDur® een topper in de keuken maken. De spoelunit is vaak hét centrum van de keuken en moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook designmatig perfect in je interieur passen. Dat is geen enkele probleem dankzij de 10 beschikbare kleuren én bijpassende keukenkranen. Daarbovenop is er een beperkt gamma aan spoeltafels beschikbaar in een 11de kleur: beton-style. Deze kleur maakt van elke spoeltafel een unicum en is geïnspireerd door hedendaagse architectuur.

Enkele eigenschappen van het materiaal SILGRANIT® PuraDur®:

- Krasvrij
- Hittebestendig tot 280°C
- Hygiënisch
- Geschikt voor voedingswaren
- Vlekvrij en bestand tegen voedingszuren
- Kleurvast
- Zeer onderhoudsvriendelijk
- Schokbestendig
- Voelt aan als zijdezachte steen

Voor meer informatie over de reiniging en het onderhoud van SILGRANIT® PuraDur®, kunt u dit filmpje op onze website raadplegen.