Foto: berbel-Skyline-Edge-Play-cooking

Skyline Edge Play eilandkap van berbel: Fascinerende functies en talrijke opties

De Skyline Edge Play is uitgerust met innovatieve gebarenbediening, waarmee functies met handbewegingen kunnen worden bediend.

20 Oktober 2023

Rheine, oktober 2023 – berbel presenteert de ‘highlight’ van het jaar. De volledig uitgeruste Skyline Edge Play eilandkap biedt een verscheidenheid aan nieuwe functies waarmee de kap kan worden aangepast aan individuele wensen en voorkeuren tijdens het koken. Zonder de eilandkap aan te raken kan deze met handgebaren worden bediend en de functies worden aangepast. De nieuwe effectverlichting met berbel Motion-Lights creëert een bijzondere sfeer in de keuken op elk moment van de dag en voor elke stemming. De slanke, lineaire kap geeft de keuken elegantie en helderheid.

Innovatieve gebarenbediening

De Skyline Edge Play is uitgerust met innovatieve gebarenbediening, waarmee functies met handbewegingen kunnen worden bediend. Het prutsen met natte vingers of vingers die onder de etensresten zitten, is definitief voorbij. Het bedienen van het liftsysteem gaat gemakkelijk en intuïtief met behulp van de liftsensor aan de zijkant onder de afzuigkap. Via de bewegingssensor in het midden van het front krijgt de Skyline Edge Play de instructies voor het aanzetten van de
kookplaatverlichting of het aanpassen van de ventilatorstand. De kookplaatverlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken, terwijl de nieuwe uplight indirect het plafond van de keuken verlicht.

Fascinerende effectverlichting

Een bijzonder kenmerk van de effectverlichting zijn de berbel Motion-Lights. De Motion-Lights creëren een unieke lichtsfeer in de keuken. Er is keuze uit maar liefst 12 lichtsequenties, variërend van geleidelijke kleurwisselingen en dynamische lichteffecten tot kalmerende kleuren. Zo is de look van de eilandkap aan te passen aan de eigen gemoedstoestand of de sfeer in de keuken.

Talrijke opties

Alle functies, zoals het liftsysteem, de afzuiging en de verlichting, kunnen met de berbel+ app worden bediend. Er kunnen bovendien ook maar liefst 16 combi-instellingen worden opgeslagen, waarvan 2 vooraf ingestelde en 14 vrij configureerbare scènes. Dit zijn combinaties van individuele instellingen.
De plafondplaat voor de Skyline Edge Play dient apart besteld te worden. Naast een RVS plafondplaat is er ook keuze uit diverse glazen plafondplaten in matzwart, zwart, wit of zilvergrijs, passend bij de kleur van de kap. Een nog individuelere mogelijkheid is om tegen meerprijs de glasplaat uit te voeren
in een gewenste RAL-kleur.

www.berbel.nl

Meer van berbel afzuigkappen
Reacties