Suit up your kitchen in Black Ti(Tanium)

Koken a la James Bond met ETNA

19 Oktober 2019

De keuken is meer dan ooit een weerspiegeling van onze lifestyle waarbij stijl en efficiëntie hand in hand gaan. ETNA speelt hierop in met een nieuwe serie multifunctionele ovens en combimagnetrons met een verfijnde afwerking van Black Titanium. Hiermee biedt het Nederlandse kookmerk een smaakvol alternatief voor het gebruikelijke RVS. De maatvoering, details en het comfort van deze apparaten zijn als een perfect passend kostuum dat je culinaire hart verovert. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas.

De Black Titanium serie zou niet misstaan in de keuken van James Bond. Vier modellen, gekleed in Black Titanium in 45 en 60 cm nis uitvoering en volledig te bedienen met een touch bediening. Met de intuïtieve slide control worden tijden en temperaturen met een handbeweging ingesteld. Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. De ruime modellen met XXL inhoud zijn superefficiënt ingedeeld en beschikken over een grillrooster, glazen en/of geëmailleerde bakplaat en zijn uit te breiden met een bijpassende warmhoudlade *(WL915). Uniek in deze lijn is de 60 cm 2-in-1 oven (MO670Ti) met geïntegreerde magnetronfunctie die het beste van twee werelden combineert: dit model biedt ontzettend veel bakruimte (71 liter) terwijl je geen aparte magnetron nodig hebt.
Kijk voor alle informatie op www.etna.nl.

* niet van toepassing op de CM644Ti

Specificaties per model

MO670Ti 2-in-1 - Multifunctionele oven met magnetron (60 cm)
Deze 2-in-1 oven met 800W magnetronfunctie is het topmodel uit de Black Titanium serie. Met een 60 cm brede oven met geïntegreerde magnetronfunctie heb je het beste van twee werelden in een apparaat. De MO60670Ti biedt namelijk veel bakruimte, zonder dat je aan aparte magnetron nodig hebt. Met een inhoud van maar liefst 71 liter en 5 insteek niveaus is dit model niet alleen geschikt voor grotere schalen maar kunnen er met gemak meerdere gerechten tegelijkertijd bereid worden. Tijden en temperaturen kunnen eenvoudig ingesteld worden met de intuïtieve slide control bediening. De bediening werkt volledig op basis van ‘Touch Control’ bediening met tiptoetsen. Onder het display vind je een slider die de functie van de traditionele draaiknop vervangt en waarmee je in een handige slide snel naar de gewenste temperatuur en tijd schakelt. Behalve met de slider kan dit ook met de + en – tiptoetsen op het display. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

De MO670Ti is voorzien van een grillrooster en heeft een geëmailleerde bakplaat. Dankzij haar looks en afmeting vormt de MO670Ti een perfecte design match met de CM650Ti. Consumentenadviesprijs € 1.149.

OM670Ti - Multifunctionele oven (60 cm)

Van crispy koekjes tot zacht gegaarde zalm: de multifunctionele OM670Ti biedt de ruimte en de opties om aan alle culinaire wensen te voldoen. Met een inhoud van 71 liter en 5 insteek niveaus is er voldoende ruimte voor grote schalen en zelfs het combineren van twee gerechten. Tijden en temperaturen kunnen eenvoudig ingesteld worden met de intuïtieve slide control bediening. De bediening werkt volledig op basis van ‘Touch Control’ bediening met tiptoetsen. Onder het display vind je een slider die de functie van de traditionele draaiknop vervangt en waarmee je in een handige slide snel naar de gewenste temperatuur en tijd schakelt. Behalve met de slider kan dit ook met de + en – tiptoetsen op het display. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

De OM670Ti is voorzien van een grillrooster en heeft een geëmailleerde bakplaat. Dankzij haar looks en afmeting vormt dit model de perfecte designmatch met de CM650Ti. Consumentenadviesprijs €699.

CM650Ti - Multifunctionele oven met magnetron (45cm)

De kunst van koken schuilt ook in de techniek, daar is de multifunctionele CM650Ti het bewijs van. Met haar royale inhoud van 50 liter is er niet alleen ruimte voor grotere gerechten, doordat de lucht beter kan circuleren kunnen er ook meerdere producten tegelijkertijd bereid worden. De CM650Ti heeft bovendien geen draaiplateau en is voorzien van 5 insteek niveaus, waardoor de ovenruimte efficiënter gebruikt kan worden. Gerechten kunnen worden gemaakt op de glazen bakplaat, het grillrooster of de geëmailleerde bakplaat. Met de slide control bediening worden de tijden en temperaturen met een handbeweging ingesteld. De bediening werkt volledig op basis van ‘Touch Control’ bediening met tiptoetsen. Onder het display vind je een slider die de functie van de traditionele draaiknop vervangt en waarmee je in een handige slide snel naar de gewenste temperatuur en tijd schakelt. Behalve met de slider kan dit ook met de + en – tiptoetsen op het display. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

Dit model vormt de perfecte designmatch met de OM670Ti. Consumentenadviesprijs €1.099.

CM644Ti – Combimagnetron

Deze nis 45 cm combimagnetron is het ‘standalone’ instapmodel van de lijn. De CM644Ti is een combimagnetron die magnetronfuncties en ovenfuncties combineert. Je warmt niet alleen je restjes op met de 900 Watt magnetronfunctie maar je bakt ook de lekkerste taarten, pizza’s en ovenschotels met de verschillende ovenfuncties. Met een inhoud van 44 liter en 2 insteekniveau ’s heb je voldoende flexibiliteit voor je dagelijkse kookkunsten. De CM644Ti komt met een glazen bakplaat een inleggrillrooster waardoor je ruimte hebt voor grotere ovenschalen en zelfs op meerdere niveaus kan bakken. De bediening werkt volledig op basis van ‘Touch Control’ bediening met tiptoetsen. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd. Consumentenadviesprijs €899.

Sinds 1856 een ‘household name’

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, goede service, moderne functionaliteit en trendy Nederlands design.

Voor meer informatie kijk eens op www.etna.nl

Reacties