string(1) "p"

Speedoven

De KitchenAid Speedoven is een compacte oven met magnetron.

KitchenAid Speedoven

De KitchenAid Speedoven is gemaakt in gemakkelijk te reinigen roestvrij staal en heeft 33 kookwijzen, 16 kookfuncties (5 braadfuncties, 5 patisseriefuncties, 6 bakkerijfuncties), samen met 10 speciale en 7 traditionele functies.

De KitchenAid Speedoven is uitgerust met het Twelix convectiesysteem en elektronische bediening met blauwe lcd-display. Bovendien heeft hij telescopische rails en veiligheidskenmerken zoals bescherming van de handen en kinderslot. Bovendien heeft de standaardversie een koeldeur met volledig verzegeld glas terwijl de pyrolytische versie bestaat uit volledige geventileerd glas (4 lagen).

Specificaties KitchenAid Speedoven

- Multifunctionele hetelucht oven
- 6 Traditionele functies: Snel voorverwarmen, Boven/onderwarmte, Luchtcirculatie, Hetelucht, Grill en Turbo grill
- Afgewerkt in Easy to Clean roestvrij staal
- Soft-close ovendeur
- Zwart geëmailleerde ovenruimte 73 ltr
- Blauwe LCD display (let op: afwijkend van andere apparaten)
- Kerntemperatuurmeter
- Kinderbeveiliging
- Cool Door-systeem
- Energieklasse A-20%

Magnetronfunctie

De magnetrons van KitchenAid zijn ontworpen volgens de meest strikte technologische kwaliteitsnormen, afgestemd op de behoeften van de passionele hobbykok in jou.

Ze combineren moderne microgolftechnologie met de traditionele keuken, waardoor je de vrijheid krijgt om meer te experimenteren, meer te creëren en het beste te halen uit elke kookmethode. De zeven speciale functies (waaronder Crisp, Jet Defrost, Jet Start 30”), zes traditionele functies (inclusief hete lucht en grill) en het ruime ronddraaiende plateau van 40 cm vormen de voornaamste functies van onze hoogwaardige magnetrons.

Zoals altijd, weerspiegelt de ongeëvenaarde kwaliteit van KitchenAid zich in slimme functies, energie-efficiënt koken, gemakkelijk te reinigen roestvrij stalen oppervlakken en een solide, duurzaam, professioneel ontwerp.

Koken met de magnetron

Deze unieke technologie maakt koken met de magnetron nu nog eenvoudiger. Je hoeft alleen het gerecht in de magnetron te plaatsen, het type voedsel dat u wilt bereiden te selecteren uit het sensor-kookmenu en vervolgens houden de intelligente sensoren in de magnetronoven het hele kookproces nauwlettend in het oog van het begin tot het einde.

Zij stemmen automatisch de kooktijd en het vermogen af op het door jou gekozen gerecht. Met deze technologie van KitchenAid ben je altijd verzekerd van een overheerlijk resultaat.

ProSteam technologie

Met de ProSteam technologie kunnen de beste stoomresultaten bereikt worden met de magnetron. In de specifieke stoomaccessoire wordt water opgewarmd en met de gecreëerde stoom wordt uw voedsel gekookt, en dus niet met magnetrongolven. Deze gecontroleerde stoomfunctie samen met de specifieke stoomaccessoire bieden je een waaier aan mogelijkheden voor gezond kookplezier met jouw magnetron.

Multiflow

Net als bij de KitchenAid multifunctionele ovens, zorgt deze exclusieve functie ervoor dat de lucht gelijkmatig in de ovenruimte wordt verspreid, voor perfecte en consistente kookresultaten. De functionaliteit die je wilt, de hoogste standaard die je verwacht.

Dankzij de Inverter-technologie is het mogelijk om voedsel zacht te maken of te smelten, zoals boter of chocolade. De Inverter-technologie staat garant voor een constante verdeling van de magnetronenergie, op elk vermogensniveau, wat zich vertaalt in een zeer gelijkmatig kookresultaat en een optimaal behoud van de kwaliteit van het voedsel. Via deze bereidingsmanier wordt elke kans op overkoken of verlies van nutritionele waarden geëlimineerd.

3D magnetronsysteem

Het gepatenteerde 3D magnetronsysteem garandeert dat de volledige ruimte wordt gevuld met magnetrongolven, dankzij de combinatie van een dubbele uitstraling met de reflectie van de magnetrongolven. Het complexe magnetron(golven) patroon vult dus de volledige ovenruimte inclusief de hoeken. Het resultaat? Gelijkmatige en snelle kookresultaten, elke keer weer.