Foto: 2015/XXL-Horeca.jpg

Voor thuiskok en professional

De populariteit van de vele kookprogrammas op televisie geeft aan dat koken een steeds grotere plek inneemt in ons leven.

Het is een geliefde vrijtijdsbesteding van veel mannen en vrouwen. Vooral in het weekend als er meer tijd is om in de keuken te staan bereidt menig hobbykok een professioneel diner waar een sterrenkok jaloers op zou zijn. Daar horen natuurlijk professionele apparatuur en accessoires bij! Met een simpel aardappelschilmesje zet je geen mooi julienne gesneden groenten op tafel.

De juiste apparatuur maakt van elke hobbykok een sterrenkok

Ben jij als hobbykok ook zo jaloers op de mooie keukenapparatuur die je bij één van je favoriete kookprogramma’s voorbij ziet komen? Neem dan eens een kijkje bij XXL Horeca, elke thuiskok en professionele kok kan hier voor zijn of haar keukenapparatuur terecht. Hier kan je als thuiskok professionele kookbenodigdheden kopen maar ook de horecabedrijven vinden hier alles wat ze voor hun etablissement qua non-food producten nodig hebben. Het grote assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten van menukaarten tot ijsblokjesmachines. Je vindt hier een pastamachine voor horecagebruik maar ook een pastamachine waarmee je als hobbykok prima mee uit de voeten kan.

Verras je gasten met zelf gerookte vis of vlees

Gerookte zalm, gerookte eendenborst, gerookte kipfilet, allemaal heerlijk en zelf roken maakt het nog lekkerder. Kies voor het roken een houtsoort van je persoonlijke keuze en geef je vlees of vis net dat beetje meer. Zelf roken is met de juiste apparatuur niet moeilijk en je zult er hoge ogen mee gooien bij je gasten. De typische rooksmaak zal ze aangenaam verrassen. Een goede rookoven voor thuisgebruik hoeft geen honderden euro’s te kosten. Voor minder dan honderd euro ben je in het bezit van je eigen rookoven en maak je de heerlijkste gerookte kipfilet. Lekker in een salade met mango en een honingdressing.

Maak de lekkerste cupcakes in een handomdraai

Een trend overgewaaid uit Amerika zijn cupcakes. Door zijn formaat de perfecte traktatie op verjaardagen. Het grote assortiment versiersels maken ze erg populair bij kinderen. Op televisie lijken cupcakes heel makkelijk te maken. Dat zijn ze ook! Zeker met een goede deegmenger draai jij je hand niet meer om voor dit lekkere gebakje. Geen moeilijk gedoe meer met een handmixer en bloem dat alle kanten opstuift, gooi alles in de kom en mengen maar. Bij XXL Horeca heb je een ruime keus deegmengers, jouw ideale bakhulp zul je hier zeker vinden. Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties