Foto: AEG-Cooking-Club-kookworkshop

Meer kookworkshops AEG Cooking Club

AEG Cooking Club breidt verder uit

Meer kookworkshops AEG Cooking Club. AEG Cooking Club breidt verder uit.

De AEG Cooking Club heeft in Nederland een zeer succesvol jaar achter de rug en zal ook in 2013 iedereen die wil leren koken met een inductiekookplaat of stoomoven de mogelijkheid bieden om op verschillende plekken in Nederland kookworkshop te volgen. Naast de bestaande locaties in Alphen aan den Rijn en Waalre, wordt vanaf mei van dit jaar ook in Biddinghuizen een AEG Cooking Club geopend. Hiermee biedt het merk klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid om hun kookkunsten dichtbij huis te verbeteren, en nog belangrijker: de mogelijkheid om de nieuwste AEG apparaten uit te proberen.

Van introductie- tot themakookworkshops
In 2013 kan men in Zuid-Holland, Flevoland en Brabant verschillende kookworkshops van de AEG Cooking Club volgen. In de verschillende kookstudio’s worden meerdere keren per maand speciale kookworkshops gegevens: van introductiekookworkshop tot themakookworkshop. Deze workshops geven aan de hand van simpele gerechten uitleg over de werking van de AEG combi-stoomoven en inductiekookplaat. Tijdens een themaworkshop bereidt men daarnaast een seizoensgebonden driegangenmenu die gezamenlijk, in combinatie met passende wijnen, wordt genuttigd. Alle workshops worden gegeven door een speciaal geselecteerde AEG chef-kok.

Bij de AEG Cooking Club draait het om het leren koken met een stoomoven of inductiekookplaat. Hiermee wil AEG haar klanten informeren over de mogelijkheden van hun apparaten, en ook potentiële klanten de kans bieden een stoomoven of inductieplaat uit te proberen voordat ze deze aanschaffen. 'Try before you Buy'
Bij de AEG Cooking Club draait het om het leren koken met een stoomoven of inductiekookplaat. Hiermee wil AEG haar klanten informeren over de mogelijkheden van hun apparaten, en ook potentiële klanten de kans bieden een stoomoven of inductieplaat uit te proberen voordat ze deze aanschaffen.

Vincent Goffin, PR & Consumer Activation Manager Benelux bij Electrolux: 'We willen graag tevreden klanten en met de AEG Cooking Club bieden we iedereen de mogelijkheid erachter te komen welk apparaat het beste bij hen past. Daarnaast merken we dat de AEG Cooking Club niet alleen voor onze klanten interessant is, maar ook zeer waardevol voor onze retailers. Allereerst bieden we hen de mogelijkheid om de producten zelf ook van te voren uit te proberen, zodat ze weten wat ze verkopen. Daarnaast kunnen zij hun eigen klanten bieden net dat extra bieden, waardoor de verkoop toeneemt.'

Inschrijven voor workshops
Via www.aegcookingclub.nl kan men zich eenvoudig aanmelden voor een introductie-workshop of themasessie van de AEG Cooking Club. Daarnaast ontvangen leden regelmatig een nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, nieuwtjes en ook recepten. Op deze manier blijft men up-to-date van de mogelijkheden van stoomovens en inductiekookplaten en kan me het optimale uit het apparaat halen om vrienden en familie de lekkerste gerechten voor te kunnen schotelen.

Meer informatie: www.aegcookingclub.nl

Publicatiedatum: 16 januari 2013Reacties