Foto: kies-kook-inspiratiehuis-20-20

Koken met stoom of inductie? Ervaar het zelf

In inspiratiehuis 20|20 kun je de apparatuur zelf ervaren. Neem deel aan een kookdemonstratie onder begeleiding van een professionele kok.

Kies&Kook

Liever zelf aan de slag? Op het marktplein in inspiratiehuis 20|20 kun je zelf een heerlijk gerecht bereiden in de Kies&Kook demokeuken tussen 12:00 en 16:00. Kies een zakje ingrediënten uit de koelkast en kook een gerecht op een inductiekookplaat of stoomoven. Zo kun je zelf ervaren over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de apparaten en proef je het resultaat. Er is begeleiding aanwezig voor vragen en antwoorden.

Kookworkshop

En ben je helemaal geïnspireerd geraakt, neem dan deel aan één van de kookworkshops en maak een compleet driegangen menu met de meest moderne apparatuur. In de compleet uitgeruste kookschool ga je samen met een professionele kok aan de slag om, met gebruik van verschillende technieken, de beste resultaten te bereiken. Zo leer je je nieuwe apparaten kennen en kun je alle vragen stellen die je nog heeft. Het resultaat van de gezellige avond is een heerlijk driegangen menu waarvan je met z'n allen geniet.

Meer informatie: www.inspiratiehuis2020.nl

Publicatiedatum: 24 juni 2015

Reacties