Foto: press_2013/inspiratiehuis-2020.jpg

Inspiratiehuis 20|20: alle ruimte om je keuken te ontdekken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder één dak.

In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder één dak.

Eerst de apparatuur, dan pas de keuken 

Vaak denken mensen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken eerst aan het design van de keuken en geven daarna pas invulling aan de apparatuur. En dit terwijl de keukenapparatuur vaak een groot deel van de totale waarde van de keuken vertegenwoordigt. Omdat het juist de apparatuur is waar je dagelijks mee werkt is de juiste keuze hiervan van groot belang voor het uiteindelijke plezier van je keuken. De keuze moet gebaseerd zijn op je persoonlijke situatie en wensen en dit is precies waar inspiratiehuis 20|20 je bij kan helpen.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder één dak en kun je je ook laten inspireren op het gebied van trends en kooktechnieken.

Indrukwekkende showrooms 

Het eerste bezoek aan inspiratiehuis 20|20 is indrukwekkend; de ruimte is hoog, licht en imposant. Wel zo fijn dat er dan meteen iemand klaar staat met een warm welkom en een lekker kopje koffie. En om je verder de weg te wijzen, want het pand -dat volledig volgens de cradle-to-cradle filosofie is gebouwd- herbergt de showrooms van maar liefst vier Duitse topmerken: Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau. Aangevuld door Solitaire, een kranenmerk met tientallen mooie kraandesigns, biedt inspiratiehuis 20|20 je als bezoeker alle handvatten om een keuken volgens de meest moderne mogelijkheden invulling te kunnen geven.

Ervaar het allemaal zelf 

Verdeeld over twee verdiepingen passeert van alles de revue. Van de nieuwste innovaties op het gebied van koken tot aan het nieuwste op het gebied van apparatuurdesign. Er is nu meer mogelijk dan je je voor kunt stellen. De merkadviseurs van inspiratiehuis 20|20 kunnen vrijblijvend een op maat gemaakt advies geven waarbij je meteen een goed beeld krijgt van wat er, op het gebied van apparatuur, het beste bij jou én je ideale kook- en woonomgeving past. Er is voldoende gelegenheid om de apparatuur te bekijken en uit te proberen zodat je de verschillen kunt ervaren.

Woon een kookdemonstratie bij 

De kunst afkijken van professionele koks blijft inspirerend en kan ook positief bijdragen aan het beslissingsproces. In inspiratiehuis 20|20 kan dit tijdens een van de wekelijkse kookdemonstraties. De kok kookt, vertelt en demonstreert, terwijl je kijkt, leert en proeft, over de bereiding van gerechten tot aan het gebruik van nieuwe technieken zoals bakken en garen met stoom. Met de nieuwste inbouwapparatuur zijn de mogelijkheden eindeloos.
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder één dak en kun je je ook laten inspireren op het gebied van trends en kooktechnieken.

Volg een workshop 

Koken is niet alleen een kwestie van de juiste apparatuur aanschaffen, maar ook weten wat je er mee kunt. In de volledig ingerichte kookschool van inspiratiehuis 20|20 is dit te ontdekken in een kookworkshop. Je gaat zelf aan de slag onder begeleiding van een professionele kok en ontdekt hoe je het beste uit de apparatuur haalt. De inspirerende tips vliegen je om de oren en een workshop is, naast leerzaam, ook nog eens heel gezellig. 

24Kitchen 

Het modern ingerichte pand in Hoofddorp vormt ook het decor voor verschillende activiteiten en evenementen, waaronder de koken|eten|leven|dagen in samenwerking met 24Kitchen. Een unieke kans om de Grenzeloos Koken koks van 24Kitchen live in actie te zien en een overvloed aan kookinspiratie op te doen. De koks geven tips over de bereiding, de ingrediënten en de kooktechnieken om deze heerlijke gerechten te bereiden. Naast deze koks is er tijdens deze dagen nog veel meer kook- en wooninspiratie te vinden.

Plan een persoonlijk gesprek 

De adviseurs in inspiratiehuis 20|20 nemen graag de tijd voor je. Je persoonlijke situatie, behoeften en wensen worden in kaart gebracht en met dat inzicht wordt het makkelijker om de juiste keuze te maken uit de vele verschillende mogelijkheden. Het adviesgesprek neemt ongeveer een uur tijd in beslag en is geheel vrijblijvend. In het inspiratiehuis kun je overigens geen keukenapparatuur kopen, maar de medewerkers kunnen je wel doorverwijzen naar een professionele keukenzaak bij jou in de buurt.

Kortom, het inspiratiehuis 20|20 is een unieke plek waar je in één bezoek verschillende merken met elkaar kunt vergelijken. Eigenlijk de beste start die je kunt hebben bij het (her)inrichten van je keuken. Inspiratiehuis 20|20 is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. 

Meer informatie: www.inspiratiehuis2020.nl

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties