Foto: Gaggenau-bakovens

Gaggenau presenteert bakovens 400 en 200 serie

Sculpturaal design ontmoet purisme bij bakovens Gaggenau

Gaggenau presenteert bakovens 400 en 200 serie. Sculpturaal design ontmoet purisme bij bakovens Gaggenau.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het merk Gaggenau verschijnen tegelijkertijd twee nieuwe series bakovens met een verschillend design. De apparaten uit de 400 serie worden met een gering uitstekend front, de apparaten uit de 200 serie volledig vlak geïntegreerd ingebouwd. Beide series bevatten bakovens, combi-stoomovens, magnetrons, koffievolautomaten en warmhoudlades. Kenmerkend voor beide series zijn de hoge functionaliteit, de nauwgezette afwerking en de toepassing van hoogwaardige materialen. Daarnaast waarborgt het uniforme bedieningsconcept een eenvoudige en intuïtieve bediening van alle apparaten.

Bij de productontwikkeling van Gaggenau geldt de professionele keuken steeds als inspiratie en maatstaf, zodat aan de hoogste eisen wordt voldaan. Dit is ook het geval bij de producten uit de beide nieuwe series bakovens, waarmee niet alleen braden, grillen, stomen of garen, maar ook warmhouden en regeneren tot precies het juiste moment mogelijk is. Hiervan kunnen bezoekers zich bij productdemonstraties of live-cooking laten overtuigen. In het middelpunt staat de presentatie van de beide series op twee afzonderlijke beursstands tegenover elkaar. Hier kunnen bezoekers de verschillen tussen de beide series en de multifunctionaliteit van de apparaten van dichtbij bekijken.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het merk Gaggenau verschijnen tegelijkertijd twee nieuwe series bakovens met een verschillend design. Dit is ook het geval bij de Gaggenau producten uit de beide nieuwe series bakovens, waarmee niet alleen braden, grillen, stomen of garen, maar ook warmhouden en regeneren tot precies het juiste moment mogelijk is.  Beide series van Gaggenau bevatten bakovens, combi-stoomovens, magnetrons, koffievolautomaten en warmhoudlades.

Edele materialen en elegante kleurtonen

De bakovens 400 serie heeft een sculpturaal design en bestaat uit 60 of 76 brede apparaten van massief roestvrijstaal, die met een 47 mm uitspringend front worden ingebouwd. In samenspel met de oppervlakken zonder bedieningspaneel en de greeploze deuren zijn de apparaten duidelijk aanwezig, echter zonder de ruimte te overheersen. De puristisch vormgegeven bakovens 200 serie kan middels een nieuw inbouwconcept vlak geïntegreerd worden ingebouwd. Verkrijgbaar in de drie kleurnuances Gaggenau antraciet, metallic of zilver, kunnen de apparaten decent in ieder interieur worden ingepast of heel bewust een kleurcontrast met hun omgeving vormen.

Met de reeds op de Eurocucina 2012 gepresenteerde Vario kookapparaten 400 serie die tijdens de LivingKitchen opnieuw wordt voorgesteld, kunnen kookplaten met een breedte van 38 tot 90 cm geheel naar wens worden gecombineerd. Dankzij de precieze constructie van 3 mm dik roestvrij staal kunnen de apparaten direct naast elkaar vlak geïntegreerd worden ingebouwd of, om een optisch accent te zetten, met een zichtbare rand.

Met de gelijktijdige presentatie van de twee nieuwe series bakovens met een verschillend design en de Vario kookapparaten 400 serie op de LivingKitchen onderstreept Gaggenau opnieuw zijn competentie op het gebied van koken en bakken.

Meer informatie: www.gaggenau.nl

Publicatiedatum: 29 januari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties