Foto: press_2013/etna-stoomoven-kubiek.jpg

ETNA´s compacte en betaalbare stoomoven

ETNA breidt de succesvolle en compacte Kubiek lijn uit met een betaalbare inbouwstoomoven.

De compacte stoomoven heeft een hoogte van slechts 45 cm en een ruime inhoud van 38 liter. Naast een uitneembaar waterreservoir, een ontdooifunctie en een kinderslot, is de oven voorzien van twee extra brede stoomschalen (20 en 40 mm diep). Ideaal voor het gelijktijdig bereiden van gerechten. De adviesprijs van de ETNA stoomoven bedraagt € 1.399,- (model A2181RVS).

Gezonder koken

Stomen is niet voor niets bijzonder geliefd bij kookliefhebbers. Stomen is gezonder, lekkerder én makkelijker dan andere kooktechnieken. Er komt geen grammetje vet aan te pas. Naast alle voedingsstoffen blijven ook de smaak, kleur en structuur van gerechten perfect behouden. Groenten, vis, vlees en rijst smaakt allemaal net iets beter. Zelfs temperatuurgevoelige gerechten komen volledig tot hun recht. Bovendien kunnen meerdere gerechten gelijktijdig bereid worden zonder smaakoverdracht.

Eenvoudige bediening

De stoomoven van ETNA heeft geen vaste wateraansluiting nodig. In de oven is, direct onder het bedieningspaneel, over de volle breedte een uitneembaar waterreservoir ingebouwd. Hierdoor biedt de oven ruimte aan extra brede stoomschalen. Het waterreservoir is eenvoudig uit te schuiven en bij te vullen. Daarnaast zijn zowel temperatuur als stoomdosering elektronisch regelbaar. De stoomoven is uitgevoerd met een roestvrijstalen binnenruimte en een schroefloze klepdeur, waardoor schoonmaken erg makkelijk is.

Compacte krachtpatsers

Naast de nieuwe stoomoven biedt de fraaie en betaalbare Kubiek lijn van ETNA ook een magnetron, combimagnetrons en ovens. Ruimtebesparende inbouwapparatuur met een buitennismaat van slechts 45 cm hoog en een royale binnenruimte. Volwaardige alleskunners met identieke, strak vormgegeven handgrepen en bedieningsknoppen en de toepassing van hetzelfde hoogwaardig roestvrijstaal. Hierdoor zijn de apparaten uitstekend met elkaar te combineren. Met als resultaat een compacte, harmonieuze designkeuken die alle ruimte biedt.

Meer informatie: www.etna.nl

Publicatiedatum: 23 maart 2009

Reacties