Foto: 288585

ATAG presenteert keukenapparatuur 2013

ATAG Smaakmakers 2013: authentiek wokken, Bourgondisch koelen en Max-lijn.

Tijdens de jaarlijkse Huisshow presenteerde ATAG de Smaakmakers van 2013. Het kookmerk introduceerde een inspirerende collectie voor de gepassioneerde thuiskok. Met als highlights de Fusion Volcano wokbrander, het Cooling Center en de vernieuwde Max-lijn luidt ATAG een smaakvol seizoen in.

Fusion Volcano Wokbrander
Wokken zoals het hoort, dat is wat de Fusion Volcano doet. ATAG introduceert als eerste een wokbrander die de wok verhit waar het hoort: centraal, op de bodem van de pan. Zo gaat er geen hitte verloren en is er bovendien minder energie nodig. Wat voorheen alleen in restaurants mogelijk was, kan nu ook thuis. Met de speciale wokring kan de pan tijdens het wokken vrij rondgedraaid worden, zoals ook professionele koks doen.

Cooling Center
Wie kookt met de beste ingrediënten en producten weet dat de juiste temperatuur het verschil kan maken. Het ATAG Cooling Center bestaat uit een koeler, een wijnklimaatkast en een vriezer. De glasdeuren van de wijnklimaatkast zijn voorzien van een coating met UV filter zodat wijnen optimaal beschermd worden. Het Cooling Center heeft ook een kleinere uitvoering waarbij de wijnkoeler boven de vriezer geplaatst is.

Max-lijn
En een keuken zonder oven is als een appeltaart zonder appel. De ovens in de uitgebreide Max design lijn hebben een grotere oveninhoud, van 51 liter, en hebben dubbele luchtventilatoren voor snellere en meer gelijkmatige warmteverdeling. Bij de QuliMax en SteamMax is het waterreservoir nu in het dashboard geïntegreerd, zodat er meer ruimte is voor gerechten. Kers op de taart: De handgrepen zijn nu gevestigd op de glazen deur, stijlvol en subtiel.

Verkoopinformatie
-Fusion Wokbrander – Gaskookplaten met Fusion Wokbrander zijn verkrijgbaar vanaf €1.129 afhankelijk van de uitvoering. De Puzzelo gaskookplaat met Fusion Wokbrander van 33 cm heeft een adviesprijs van €799,-

-Cooling Center-Het uitgebreide Cooling Center bestaat uit 3 inbouwdelen van 178 cm hoog en bestaat uit een koeler met een adviesprijs van €1.829,-, een wijnklimaatkast van € 2.939,- en een vriezer van €1.729,-. Dit uitgebreide Cooling Center is tevens verkrijgbaar als set met een speciale setprijs van €5.990,-. De vrijstaande versie, een tweedelige side-by-side, heeft een adviesprijs van €4.669,-.

-Max-lijn – De Max-lijn is uitgebreid met 2 nieuwe modellen, de multifunctionele OvenMax met een adviesprijs van € 1.269,- en de solo-stoomoven Steammax, met een adviesprijs van €1.429,-.

Meer informatie: www.atag.nl.

Publicatiedatum: 23 oktober 2012

Reacties