Partner

Keukenspecialisten.nl

Onze Keukenspecialisten zijn verspreid door heel Nederland. In hun showroom tref je de ondernemer zelf, met jarenlange ervaring en enorm veel vakkennis. Keukenspecialisten verkopen alle bekende merken, maar beschikken daarnaast over eigen partners voor de mooiste aanbiedingen en acties.

Gemak in de keuken met NEFF

Met de SLIDE & HIDE ovens van NEFF heeft u genoeg ruimte in de keuken over omdat de ovendeur bij het openen onder de oven verdwijnt.

Gemak in de keuken zorgt ervoor dat er energie overblijft voor uw favoriete recepten. Bij de ovens van NEFF met SLIDE & HIDE zit de ovendeur nooit meer in de weg. Het automatische inschuifsysteem zorgt ervoor dat de ovendeur automatisch naar binnen glijdt wanneer u deze opent en ‘loslaat’. De deur schuift en sluit bovendien geruisloos en gedempt.

Wat is SLIDE & HIDE?
De SLIDE & HIDE ovendeur van NEFF is een unieke keukenfeature die u nergens anders tegenkomt. Met SLIDE draait de handgreep ergonomisch met uw hand mee en met HIDE verdwijnt deze geheel onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als u lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

Meer informatie over Neff vindt u op de website van Keukenspecialisten.nl

Meer lezen over
'Gemak in de keuken met NEFF'?

meer van deze professional

Eigentijdse keuken

Eigentijdse keuken van Küchenluxx, één van de huisme...

Keukeninspiratie: de zwarte keuken

De zwarte keuken is op dit moment dé keukentrend in ke...

Een bamboe keuken is dé trend

Bamboe meubel passen helemaal in de huidige tijd. Ga vo...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.